Meteoroloji'den Yeni Yağış Uyarısı! Harita Verip Acil Kodu ile Uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Batı Karadeniz'in kıyı kesimleri Doğu Anadolu'nun Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Doğu Akdeniz ile Düzce ve seramik çevrelerinde kuvvetli sağanak yağış Mersin çevreleri Adanalım batısı Adıyaman ve Şırnak çevrelerinde çok şiddetli ve yer yer şiddetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere de Batı Karadeniz'in batısında rüzgarın kuvveti etmesi beklenirken Marmara ve kuzey Ege'de de kuzey ve Kuzeydoğu yönlerden kuvvetli Rüzgar bekleniyor.

Meteoroloji'den Yeni Yağış Uyarısı! Harita Verip Acil Kodu ile Uyardı
Meteoroloji'den Yeni Yağış Uyarısı! Harita Verip Acil Kodu ile Uyardı melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelere göre Yurt genelinde çok bulutlu ve yağışlı bir hava bekleniyor. Yağışlar genellikle sağanak ve yağmur şeklinde Akdeniz kıyılarında yer Yer gök gürültülü sağanak batı ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Edirne Kırklareli Çanakkale Bilecik Kütahya ve Sivas çevrelerinde Karla Karışık Yağmur ve kar şeklinde bekleniyor. Batı Karadeniz'in kıyı kesimleri Doğu Anadolu'nun Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Düzce Karabük çevrelerinde şiddetli Doğu Akdeniz Bölgesi Mersin çevreleri Adana'nın Batı kesimleri Adıyaman ve Şırnak çevrelerinde çok şiddetli ve yer yer şiddetli yağış bekleniyor. Ayrıca İç Anadolu'nun Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görülecek.

HAVA SICAKLIKLARINDA ÖNEMLİ BİR DEĞİŞİKLİK YOK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelerde hava sıcaklığında yurdun Batı bölgelerinde düşüş beklendiği fakat diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmadığı belirtildi. 

ÇANAKKALE KARA UYANDI

Sabah erken saatlerde Çanakkale'de başlayan kar yağışı ise devam ediyor. Edinilen bilgiye göre gece saat 03.00 sularında Çanakkale'de kar yağışı başladı ve aralıklarla devam etti. Kent merkezinin yüksek kesimleri ile çanakkale-izmir karayolunun bazı noktalarında kar yağışı etkisini sürdürüyor.

Meteoroloji hava durumu uyarı son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama