Meteoroloji'den Uyarı: Çok Şiddetli Sağanak Yağış Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Ege ve Marmara'nın bir kısmı için kuvvetli sağanak yağış ve fırtına uyarısı geldi.

Meteoroloji'den Uyarı: Çok Şiddetli Sağanak Yağış Geliyor
Meteoroloji'den Uyarı: Çok Şiddetli Sağanak Yağış Geliyor melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1 son dakika açıklaması yaparak ülke geneli parçalı ve çok bulutlu Marmara'nın batısı Ege ve Batı Karadeniz ile İstanbul çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edildiğini duyurdu. Yağışlar özellikle Çanakkale Edirne Balıkesir'in Batı kıyı ilçeleri ile öğleden sonra İzmir ve Aydın ilçelerinde Gece saatlerinde ise Antalya ve Muğla çevrelerinde yerel olarak şiddetli olması bekleniyor. İç ve Doğu kesimlerde yer yer Sis ve pus hadisesi bekleniyorken İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'da da buzlanma ve don olayı görülecek.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Hava sıcaklıklarında ise bugün önemli bir değişiklik beklenmiyor. Hava sıcaklıkları Batı kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde beklenirken diğer bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Balıkesir'in Batı kıyı ilçeleri Çanakkale ve Edirne ile öğleden sonra izmir ve Aydın kıyı ilçelerinde Gece saatlerinde ise Antalya ve Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli yağış bekleniyor. Meteoroloji yağışlar nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

 

meteoroloji son dakika hava durumu bugün hava nasıl olacak
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama