Meteoroloji’den Son Dakika Hava Durumu Ve Kar Yağışı Uyarısı Geldi! İstanbul'a Kar Ne Zaman Yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika hava durumunda yağış uyarıları gelmeye devam ediyor. 2019 yılının ocak ayının ortalarına yaşarken Hava sıcaklıklarında bugünlerde ciddi düşüş yaşanıyor. Başta İstanbul olmak üzere geçtiğimiz hafta yurt genelinde kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı bu hafta yurt genelinde oldukça azaldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika açıklaması yaparak ülkemiz genelinde çok parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağını duyurdu. Peki, kar İstanbul'a ne zaman gelecek? İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Ülke genelinde Bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji’den Son Dakika Hava Durumu Ve Kar Yağışı Uyarısı Geldi! İstanbul'a Kar Ne Zaman Yağacak?
Meteoroloji’den Son Dakika Hava Durumu Ve Kar Yağışı Uyarısı Geldi! İstanbul'a Kar Ne Zaman Yağacak? melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son dakika hava durumu tahminleri yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Türkiye genelinde kar yağışı etkisini gösterirken bu hafta ise oldukça az bir seviyede kaldı. Ankara'da Karla Karışık Yağmur bugün etkili olurken birçok ilimizde yine kar yağışı ve sağanak yağış bekleniyor. Yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu bir havanın hakim olması beklenirken haftanın ilk gününde özellikle evden çıkmak isteyen vatandaşlar internet üzerinde Bugün hava nasıl olacak şeklinde araştırmalarına devam ediyor. İşte meteorolojiden gelen son dakika bilgileri ve bugün hava durumu...

İSTANBUL BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika değerlendirmelerine göre yurt genelinde bugün beklenen hava durumu hakkında bilgileri sizler için derledik. Peki, kar ne zaman yağacak? İstanbul'a kar yağacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Marmara'nın Güney ve doğuşu Ege Karadeniz Akdeniz Doğu Anadolu'nun Güney Güneydoğu Anadolu ile Eskişehir Kırıkkale Çankırı Yozgat Kırşehir Çorum ve Amasya ile Ankara'nın kuzey ve Doğu çevrelerinde yağış bekleniyor. Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak yağış etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Salı günü için İstanbul'a kar uyarısı yaptı. Ancak İstanbul'da beklenen kar yağışı Sadece bir gün etkili olacak ve çarşamba günü güneşli bir hava hakim olacak.

 

son dakika meteoroloji meteoroloji son dakika son dakika hava durumu kar ne zaman yağacak istanbula kar yağacak mı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama