Meteoroloji'den Son Dakika Açıklaması! Kar Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre İç Anadolu Batı orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da Yarın sabaha kadar kar yağışı devam edecek.

Meteoroloji'den Son Dakika Açıklaması! Kar Ne Zamana Kadar Devam Edecek?
Meteoroloji'den Son Dakika Açıklaması! Kar Ne Zamana Kadar Devam Edecek? melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son duyuru dua Marmara'nın doğusu Akdeniz Ege Karadeniz İç Anadolu Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da havanın yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Genellikle yağışlar kar şeklinde olurken Akdeniz orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'nun güneybatısında sağanak ve yağmur şeklinde görülecek. 

O İLLERDE ŞİDDETLİ SAĞANAK BEKLENİYOR

Osmaniye Adana Hatay Şanlıurfa Kilis'te ise kuvvetli yağmur ve sağanak yağış beklenirken Ordu Samsun ve Gaziantep'te şiddetli yağmur ve Karla Karışık Yağmur Tokat Amasya Çorum Anadolu ilçeleri Kahramanmaraş Diyarbakır Adıyaman Mardin Siirt Batman Bingöl Elazığ Muş Hakkari Bitlis Şırnak ile Malatya Tunceli Erzurum ve Van'ın Güney ilçelerinde yoğun kar yağışı olacağı tahmin ediliyor. What ve iç kesimlerde hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında Doğu bölgelerde ise mevsim normalleri civarında olacak. Rüzgar ise genellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde Güney ve Güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta şiddette esecek.

BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU

Yarın sabah saatlerine kadar Marmara Bölgesi'nde hava parçalı ve çok bulutlu bölgenin doğusunun kar yağışlı olması tahmin ediliyor. Ege Bölgesi'nde ise hava parçalı ve çok bulutlu sabah ve öğle saatlerinde bölgenin iç kesimlerinin hafif kar yağışlı olacağı bekleniyor. Akdeniz Bölgesi'nde de parçalı ve çok bulutlu bir hava olacağını tahmin edilirken bölgenin iç kesimlerinde kar yağışlı kıyılarının yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

meteoroloji son dakika meteoroloji son dakika hava durumu kar yağışı kar kar ne zamana kadar sürecek
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama