Meteoroloji Uyardı! İstanbul’da Şiddetli Sağanak Yağış Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre İstanbul'da bugün parçalı ve çok bulutlu aralıklarla sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. İstanbul’da yağışların yarın öğle saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Yağışlar Bugün İstanbul'un Avrupa Yakası'nda şiddetli olacak.

Meteoroloji Uyardı! İstanbul’da Şiddetli Sağanak Yağış Bekleniyor
Meteoroloji Uyardı! İstanbul’da Şiddetli Sağanak Yağış Bekleniyor melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre Marmara Bölgesi'nde bugün parçalı ve çok bulutlu bölge genelinin aralıklarla sağanak yağışlı olması tahmin ediliyor. Öğle saatlerinden itibaren ise yağışlar İstanbul'un batısı Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yer yer kuvvetli olacak. Rüzgar ise kuzey ve Kuzeydoğu yollardan yer yer kuvvetli olarak esecek.

SICAKLIKLARDA DEĞİŞİKLİK BEKLENMİYOR

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre sıcaklıklarda ise önemli bir değişiklik beklenmiyor. Öğle saatlerine kadar sağanak yağışların İstanbul Avrupa yakası ile Kırklareli ve Tekirdağ'da kuvvetli olması beklendiğinden vatandaşlar meydana gelebilecek ani sel su baskını Yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı uyarıldı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Meteoroloji hava durumu istanbul hava durumu meteoroloji hava durumu hava durumu son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama