Meteoroloji Duyurdu: Yeni Haftada Kar Geliyor!

Kasım ayı geldi soğuklar artık iyiden iyiye kendini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftada hava sıcaklıklarının gittikçe düşeceğini ve hafta boyunca soğuk havanın etkisini göstereceğini duyurdu. Aynı zamanda Doğu Anadolu Bölgesi'nde salı gününden itibaren kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Duyurdu: Yeni Haftada Kar Geliyor!
Meteoroloji Duyurdu: Yeni Haftada Kar Geliyor! melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu raporunu yayınladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında bugün hissedilen soğuk havanın hafta boyunca etkisini göstereceği belirtildi.  Ayrıca Pazartesi gününden itibaren Karadeniz bölgesinde sağanak yağış etkili olacak ve cuma gününe kadar devam edecek.  Bayburt Erzurum ve Ardahan'da Salı günü itibariyle kar yağışı bekleniyor. Akdeniz ve Ege bölgelerinde güneşli hava etkisini sürdürmeye devam ederken İstanbul'da da sağanak yağışın etkili olacağı açıklandı. 

İSTANBUL’A KADAR GELECEK

Yurdun büyük bölümünün Cuma günü soğuk havanın etkisine gireceği belirtilirken Birçok yerde kar ve sağanak yağışın etkili olacağı açıklandı. Doğu Anadolu illerinde hafta boyunca etkili olan kar yağışı İstanbul'un kapısına kadar gelecek Bolu'da perşembe ve cuma günleri etkisini gösterecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava durumu meteoroloji son dakika meteoroloji son dakika istanbul hava durumu istanbul son dakika hava durumu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama