Mehmetçiğin Sınırda İlk İftarından Duygulandıran Görüntüler

Hakkâri’nin Irak sınırındaki Şemdinli ilçesinin Balkaya Dağları'nda Bir yandan vatanı savunan Mehmetçik bir yandan da Ramazan ayının coşkusunu yaşıyor. Vatan savunmasında ki Mehmetçik'in sınırdaki ilk iftarı ndan görüntüler geldi.

Mehmetçiğin Sınırda İlk İftarından Duygulandıran Görüntüler
Mehmetçiğin Sınırda İlk İftarından Duygulandıran Görüntüler melek eren

Hakkâri’nin Irak sınırındaki Şemdinli ilçesinin Balkaya Dağları'nda Bir yandan vatanı savunan Mehmetçik bir yandan da Ramazan ayının coşkusunu yaşıyor.  Vatan savunmasında ki Mehmetçik'in sınırdaki ilk iftarı ndan görüntüler geldi. 

Irak sınırındaki 2 bin 400 rakımlı Balkaya dağlarındaki üst bölgesinde güvenliği sağlayan Mehmetçik bir yandan PKK ile amansız bir mücadele içindeyken bir yandan da Ramazan ayının maneviyatını yaşıyor. 

İLK İFTARDA DUYGUSAL ANLAR 
Kartal yuvasını andıran üst bölgesinde gün içerisinde helikopterle mühimmat ve yiyecek ihtimali yapıldı.  Bütün bunların ardından Mehmetçik Ramazan ayının ilk iftarı için hazırlıklarını yaptı. Mehmetçik, Bir yandan nöbet yerlerinde son teknoloji cihazı ve silahlarla sınır güvenliğini sağlarken bir yandan da dağıtılan kumanyaları ile İftarını açtı. 

MEHMETÇİK’TEN RAMAZAN MESAJI
AA muhabirine açıklama yapan Balkayalar Üs Bölgesi Komutanı Piyade Üsteğmen Erhan Çalışkan,  Bölgede güvenliğin sağlanması ile birlikte bölücü terör örgütü PKK'nın yurda yasadışı geçişlerinin engellendiğini belirterek,  bölgede büyük ölçüde terör faaliyetlerinin sona erdiğini söyledi. Çalışkan açıklamasının devamında,    "Böyle kritik bir noktada görev yapan birliğime komutanlık yapmaktan gurur duyuyorum." diyen Çalışkan, "Buradan vatani görevini her koşulda yapan tüm  Mehmetçik'in ailerine, gönüllerinin rahat olmasını temenni ediyorum. Burada güçlüyüz ve daima hazırız. Bütün halkımızın ramazanını da kutluyorum." ifadesini kullandı.

hakkari ırak sınırı şemdinli ramazan mehmetçik ilk iftar iftar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama