Mardin’de Polis Aracına Bombalı Saldırı! 2 Polis Yaralı

Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde polis ekiplerinin devriyede gezdiği sırada patlama meydana geldi. Meydana gelen patlama sonrasında ise araçta bulunan 2 polis yaralandı ve tedavileri için hastaneye kaldırıldı. Bölgede ise bombalı saldırıyı düzenleyenlerin yakalanması için çalışmalar ise sürüyor. İşte detaylar…

Mardin’de Polis Aracına Bombalı Saldırı! 2 Polis Yaralı
Mardin’de Polis Aracına Bombalı Saldırı! 2 Polis Yaralı Hasan Vural Topbaş

Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde polis ekiplerinin devriyede gezdiği sırada patlama meydana geldi. Meydana gelen patlama sonrasında ise araçta bulunan 2 polis yaralandı ve tedavileri için hastaneye kaldırıldı. Bölgede ise bombalı saldırıyı düzenleyenlerin yakalanması için çalışmalar ise sürüyor.  İşte detaylar…

Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde zırhlı polis aracı devriye gezerken araca bombalı saldırı düzenledi. Aracın geçişi sırasında bombanın patlatılmasıyla 2 polis memuru yaralandı. Yaralıların ise hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

ARACIN GEÇİŞİ SIRASINDA PATLATILDI

Olay ise Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nin Mezopotamya Mahallesi’nde saat 22.05 civarında meydana geldi.  Polis ekipleri zırhlı araçla gece devriyesi atarken, aracın geçtiği anda bir patlama oldu. Patlamanın etkisiyle ise arabadaki 2 polis memuru yaralandı. Patlama haberini alan Emniyet Müdürlüğü ise hemen olay yerine destek kuvvetler gönderirken, sağlık ekipleri de gönderildi. Yaralı polislere ilk müdahale olay yerinde yapılırken, daha sonra ise Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. 

Bölgeye gelen Özel Harekat Polisleri çalışma başlatırken, bombanın daha önceden mi döşendiği yoksa aracın geçişi sırasında mı atıldığı konusunda araştırmalarını sürdürüyor. 

 

Mardin PKK Kızıltepe saldırı Mardin'de polise bombalı saldırı el yapımı patlayıcı Mardin'de terör saldırısı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama