Kuşadası'nda Turistleri Taşıyan Otobüse Molotoflu Saldırı Düzenlendi

Kuşadası'nda yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi. atil için Kuşadası'na gelen yerli bir turist aynı otelde kaldı ve tartıştığı Sırp turistlerin İçerisinde bulunduğu BG 1339 IR plakalı otobüsüne molotoflu saldırı düzenledi. Otobüste başlayan yangın kısa sürede söndürülürken saldırgan olaydan sonra yakalandı.

Kuşadası'nda Turistleri Taşıyan Otobüse Molotoflu Saldırı Düzenlendi
Kuşadası'nda Turistleri Taşıyan Otobüse Molotoflu Saldırı Düzenlendi melek eren

Kuşadası'nda yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi.  atil için Kuşadası'na gelen yerli bir turist aynı otelde kaldı ve tartıştığı Sırp turistlerin İçerisinde bulunduğu BG 1339 IR plakalı otobüsüne molotoflu saldırı düzenledi. Otobüste başlayan yangın kısa sürede söndürülürken saldırgan olaydan sonra yakalandı.

Alınan ilk bilgilere göre Kuşadası'na bağlı Hacıfeyzullah Mahallesi Sabri Mumcu Caddesi üzerinde bulunan Çankaya Otel’de kalan Türk vatandaşı, tatil için bu otele gelen sırp turist kafilesi ile tartıştı. Türk vatandaşının aşırı alkollü olduğu iddia edilirken, yaşanan tartışma Otel yöneticilerinin araya girmesiyle büyümeden önlendi. Türk turist olaydan sonra dışarıya çıkarak bir benzinciye gitti ve benzin aldı. Aldığı benzini 2 bira şişesinde dolduran Türk turist daha sonra tekrar otelin bulunduğu caddeye geldi. Saldırgan otelin karşısında bulunan yoldan, iki molotof kokteylini otelin önünde bulunan otobüse fırlattı. Otobüs saldırının ardından patlama ile birlikte yanmaya başlarken ilk olarak otel personeli otobüse müdahale etti.  Daha sonra da olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa süre içerisinde kontrol altına aldı.  Olaydan sonra kaçmaya çalışan saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

kuşadası turist otobüs alkol molotof son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama