Köstebek Böyle Bulundu, Böyle Çıkarıldı

Denizli'de uyuşturucu madde satış yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 11 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Bir Operasyonlar öncesinde uyuşturucu satıcılarına bilgi sızdırdığı belirlenen bir polis memuru da gözaltına alındı.

Köstebek Böyle Bulundu, Böyle Çıkarıldı
Köstebek Böyle Bulundu, Böyle Çıkarıldı melek eren

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde sattığı belirlenen kişilere yönelik 3 ay önce teknik ve fiziki takip başlattı.
Polis ekiplerinin büyük bir titizlikle yürütülen soruşturma sonucunda bir polis memurunun uyuşturucu madde satan kişilere operasyonlar hakkında bilgi sızdırdığı tespit edildi. Polis ekipleri hazırlıklarını tamamlayarak operasyon için Düğmeye bastı.
Narkotik şubesi ekipleri çarşamba günü Sabahın erken saatlerinde harekete geçerken özel harekat polisleri de operasyona destek ve oldu. Aynı zamanda operasyonda drone desteği de kullanıldı. 14 ayrı adrese eşzamanlı yapılan baskın sonucunda açılmayan çelik kapılar koçbaşları ve balyozlarla kırıldı.
Evlerde dedektör köpekleri ile yapılan aramalarda Satışa hazır paketlenmiş halde 203 gram eroin, 79 gram metamfetamin, 5 gram esrar, 49 uyuşturucu hap, 4 ruhsatsız av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, 1 kuru sıkı Tabanca ele geçirildi.
Ayrıca operasyonda uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 4130 lira paraya el konulurken operasyonda uyuşturucu satıcılarına bilgi sızdırdığı öne sürülen polis memuru ile birlikte 3lü kadın toplam 12 kişi gözaltına alındı.

 

son dakika denizli uyuşturucu operasyonu son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama