Korkunç Talimat Ortaya Çıktı! Uyuyan EYP Tehlikesi

Yurtiçi ve yurtdışı operasyonlarla köşeye sıkışan PKK'lı teröristler son dönemlerde güvenlik güçlerine hain pusularla saldırmaya devam ediyor. Yıllar önce yola döşenen EYP’lerin PKK’lı teröristler tarafından kullanılmaya başladığı öğrenildi. Ayrıca PKK'nın “2-3 kişilik küçük gruplar halinde gezmeleri ve sivil olarak halkın arasına sızmaları” yönünde teröristlere talimat verdiği ortaya çıktı.

Korkunç Talimat Ortaya Çıktı! Uyuyan EYP Tehlikesi
Korkunç Talimat Ortaya Çıktı! Uyuyan EYP Tehlikesi melek eren

Güvenlik güçlerinin yurt içinde ve sınır ötesinde düzenlediği hareketlerle ağır darbe alan terör örgütü PKK, çareyi yıllar önce yollara döşediği uyuyan EYP’leri kullanmakta buldu. Geçtiğimiz günlerde ateşleyici fünyelerin sabotajcı diye tabir edilen Bombayı infilak ettirmekle sorumlu teröristler tarafından monte edilmesi sonucu 8 Şehit verdiğimiz saldırının örgütü şehir yapılanması tarafından çevre illerden gelen teröristler tarafından düzenlendi iddia edildi.

TEDBİRLER ARTTIRILDI

Yapılan İnceleme sonucunda patlamanın gerçekleştiği noktaya el yapımı patlayıcının çok uzun süre önce gömüldüğü ve iyi muhafaza edildiği, örgütün şehir yapılanmasında bulunan teröristlerin karakol ve geçiş güzergahı uzun süre izlediği saldırı için en uygun zamanı beklediği bilgisine ulaşıldı. Güvenlik güçlerinin kararlı operasyonları sonucunda Yurtiçi ve yurtdışında köşeye sıkışarak Eylem kabiliyetini kaybeden PKK'lı teröristlerin Bu tür eylemlere yöneleceği bilgisi üzerine Güvenlik güçleri tedbirleri arttırdı.

‘HALKIN ARASINA SIZIN’ TALİMATI

Yazın düzenlenen operasyonlarda ağır darbe alan nefes yapılanmasına gidemeyen PKK'lı teröristlerin büyük gruplar yerine iki üç kişilik gruplar halinde gezmeye ve sivil olarak halkın arasına sızarak izlenmeleri yönünde talimat aldıkları ortaya çıktı. Bu kapsamda Güvenlik güçleri istihbarat ve Eskiden yerleştirilmiş düzeneklere karşı arama tarama faaliyetlerine başladı.

 

EYP saldırı son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama