Konya'daki Sapık Şeyh Hakkında İğrenç Bir Detay Daha: Geceleri Bodrum Katta…

Konya'da kendisini solda Şeyh olarak tanıtan ve 5 erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan S.I.'ya, Duruşma savcısı 68 yıl hapis cezası verilmesini talep etti. Mütalaasını açıklayan Savcı Sanığın istismarda bulunduğu kişilerin bazılarını birbiriyle cinsel ilişkiye girmeye zorlandığını belirtti.

Konya'daki Sapık Şeyh Hakkında İğrenç Bir Detay Daha: Geceleri Bodrum Katta…
Konya'daki Sapık Şeyh Hakkında İğrenç Bir Detay Daha: Geceleri Bodrum Katta… melek eren

Konya'daki iğrenç istismar olayının detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Bir kişinin Başbakanlık İletişim Merkezi de şikayette bulunması ile sohbetlerine katıldığı kendisini Sözde halife olarak tanıtan sahte şeyhin erkeklere cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıkmıştı. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 65 yaşındaki  S.I., 2008 ve 2017 yılları arasında 17- 22 yaşlarındaki 5 erkeğe 'cinsel istismarda' bulunduğu iddiası ile çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Konya 1 Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden davanın 4. duruşmasında Cumhuriyet Savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı mütalaasında söz konusu şahsın kendisini yüce bir kişi olarak tanıttığı ve sohbetlerden ayrılmak isteyenlerin başlarına türlü musibetler ve fenalıklar geleceği helak olacağı konusunda mağdurları korkutup sohbete devamlılıklarını sağladığını belirtti.

İSLAM DİNİNİ EMELLERİNE ALET ETMİŞ

Savvcılık mütalaasında aynı zamanda Sanığın kişileri kandırmak için Uydurma hikayeler anlattığı ve  'Bu ilim aktarma şeklidir, bu rahmani bir durumdur. Bana itaat ettiğin zaman manevi olarak rütbe alıp ilerleyeceksin' diyerek, Magirus dudaklarından öptü Onlara cinsel istismar ve saldırıda bulunduğu belirtildi. Mütalaada Sanığın İslam dininde yeri olmayan ve asla kabul edilmeyen dinen yasak olan ahlak dışı eylemleri dini bilgisayar zayıf olan mağdurlara dinin bir gereği gibi yansıttığı ve İslam dinini kendi emellerine alet ettiği belirtildi.

ÖĞRENCİYE YARDIM ETME BAHANESİYLE YAKLAŞMIŞ

Konya'nın 1 ilçesinden okumak için 2014 yılında Kent merkezine gelen bir öğrenciye yardım etme bahanesiyle evinin bodrum katında kalmasını sağlayan Sanığın geceleri Bodrum kattaki öğrencinin yanına giderek kıyafetlerini çıkarttığı, 'Şeriatta haram olan tarikatta helaldir' Sözleri ile öğrencileri saldırarak cinsel istismarda bulunduğu belirtildi. Savcılık mütalaasında Sanığın daha sonra öğrenciden kendisine yönelik cinsel eylemlerde bulunmasını istediği de iddia edildi. Ayrıca savcılık mütalaasında Sanığın bazı kişileri birbirleri ile cinsel ilişkiye girmeye zorladığını iddia edildi.

 

konya sahte şeyh son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama