Kız Arkadaşını Görmek İçin Yanlış Adrese Gidince Başına Gelmeyen Kalmadı

İstanbul'dan kız arkadaşını görmek için Adana'ya gelen şahıs adresi şaşırınca başına gelmeyen kalmadı. Sevgilisini görmeye gelen gence bıçak çekip cep telefonu ve 200 lirasını gasp ettiği iddia edilen biri çocuk 3 kişi olaydan 15 dakika sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kız Arkadaşını Görmek İçin Yanlış Adrese Gidince Başına Gelmeyen Kalmadı
Kız Arkadaşını Görmek İçin Yanlış Adrese Gidince Başına Gelmeyen Kalmadı melek eren

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi'nde yaşanan olayda iddiaya göre İstanbul'da yaşayan 24 yaşındaki Birol Ayaz Arkadaşını ziyaret etmek için Adana'ya geldi. Kız arkadaşı ile görüştükten sonra akşam yeniden İstanbul'a dönecek olan Ayaz kız arkadaşından ayrıldıktan sonra havalimanına doğru yaya olarak yola çıktı. Bir süre yürüyen genç yolunu kaybederek Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesinde geldi.

Ayaz buradaki vatandaşlara Havalimanı'na nasıl gideceğini sorarak yol tarifi aldı. Bu sırada gencin yolunu  Faraç B. (19), Zeki A. (19) ve F.B (15) kesti. Bıçak çeken şüpheliler Ayaz'dan üzerinde bulunan cep telefonuna 200 lirayı alarak olay yerinden kaçtı.

15 DAKİKADA YAKALANDILAR

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı gasp büro amirliği ekipleri eski hali belirledikleri şüphelileri bulmak için çalışma başlattı. 15 dakika süren kovalamaca sonucunda polis ekipleri zanlıları yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen zanlılar işlemleri tamamlandıktan Sonra adliyeye sevk edildi.

 

adana seyhan gasp
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama