Kendisini Asıp İntihar Etti! Geride Bıraktığı 3 Sayfalık Mektup İse Adeta Kan Dondurdu

Antalya’nın Kepez İlçesi’nde oturduğu evinde kendisini asarak intihar eden Negihan G.’nin geride bıraktığı 3 sayfalık mektup adeta kan dondurdu. İşte detaylar…

 Kendisini Asıp İntihar Etti! Geride Bıraktığı 3 Sayfalık Mektup İse Adeta Kan Dondurdu
 Kendisini Asıp İntihar Etti! Geride Bıraktığı 3 Sayfalık Mektup İse Adeta Kan Dondurdu Hasan Vural Topbaş

Antalya’nın Kepez İlçesi’nde oturduğu evinde kendisini asarak intihar eden Negihan G.’nin geride bıraktığı 3 sayfalık mektup adeta kan dondurdu. İşte detaylar…

Antalya’nın Kepez İlçesi’nde bulunan Ahatlı Mahallesi’nde ki 3165 Sokak’ta bulunan bir apartmanda oturan 30 yaşındaki Negihan G.’den yakınları 3 gündür haber alamayınca durumdan şüphelendiler ve hemen polise haber verdiler. Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri ise genç kadını kendisini evde asmış vaziyette buldu. 

BABASININ TACİZİNE UĞRAMIŞ 

Genç kızın cansız bedeninin bulunmasının ardından olay yerinde inceleme başlatıldı. Savcının incelemesinin tamamlamasının ardından ise ceset hastane morguna kaldırıldı. Bunun yanı sıra evde bir mektup bulan polis ekipleri, mektubu okuduğunda ise adeta şok oldu. 3 sayfalık bir mektup yazdıktan sonra intihar ettiği tespit edilen Negihan G. mektupta, küçük yaşta babası tarafından taciz edildiğini, eşinin kendisini kız kardeşi ve arkadaşı ile aldattığını, bunun yanı sıra boşandıktan sonraki sevgilisinin de kendisini aldattığını yazdı. Ayrıca üzerine olan her şeyin satılmasını ve buradan gelecek paraların ise iki kızına verilmesini de yazdığı görüldü.

İŞTE MEKTUPTA YAZANLAR

İşte Negihan G.’nin intiharı öncesinde yazmış olduğu mektubundaki o ifadeler:

"Yine ihanet yine entrika. Ey hayat daha neleri yaşatacaksın, nereden vuracaksın ki? Önce baba tacizi, sonra kız kardeşlerimin eşimle birlikte oluşu, arkadaşlarımın eşimle birlikte olması. Şimdi son olarak kuzenim R. İhanetle dolu bir hayat. Nereden tutunsam? Düşüyorum, tutunacak dalım kalmadı. İki kızıma ne verebilirim ki? Anne miyim ben? Çok sorular var, yanıtları yok. Ben hep düştüğümde kendim ayağa kalkmayı bildim. Yaşadığım acılar beni hep bir tık daha büyüttü. Şu an içimdeki sızıyı anlatabilecek bir cümle yok ki. Her şeyi aşmıştım ben olmadı.

R. ve A., benim bir damlacık mutluluğumdu. Çok mu gördün ki, sen benim canım, ciğerimdin. Dert ortağım, sırdaşım, beni anlayan ailemdin. Candan ötemdin. Yaptığın oldu mu? Benim ailem yoktu, hep eksiktim. Senin her şeyin vardı. Annen, baban, kardeşlerin, çocuğun, kocan varken, bendeki bir damla mutluluk muydu zoruna giden? Benim bir damla mutluluğum seni mutlu edebildi mi? Bu nasıl bir ihanet. Nasıl konuşabildin ki benimle? Beni seni yok ettin. Haftanın 6 günü işimde çalışıyor akşamları da ekstra garsonluğa gidiyorum. Bir pazarım var onda da ev temizliğine gidiyorum. Sadece ayaklarımın üstünde durmaya çalışan bir zavallıyım. Ben artık yaşamak istemiyorum. Bu gece son. Böyle yalan bir dünyada temiz kalınmıyor demek ki. O kadar çok herkeste hakkım var ki, bilen bilir. Hakkımı helal etmiyorum. Emek verip arkamdan oynayanlara asıl hakkım helal değil. Artık gidiyorum cehennemde görüşürüz. Evimdeki her şeyim, motorum ben öldükten sonra satılsın devlet tarafından. Kızlarım C. ve A.D.’nın üzerine hesap açılıp, parası onlara yatırılsın. Vasiyetim olsun."  

 

Antalya Antalya haberler Kepez Kepez haberleri 3. sayfa haberleri haberler haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama