Karısını Öldüren 83 Yaşındaki Koca: Hayvanlığım Tuttu

83 yaşındaki sanık Bilal Aksakal, 76 yaşındaki eşi Esme aksakalı 4 bıçak darbesi ile öldürdüğü iddiasıyla yargılandığı davada kendisini savunurken 'O an hayvanlığım tuttu' dedi.

Karısını Öldüren 83 Yaşındaki Koca: Hayvanlığım Tuttu
Karısını Öldüren 83 Yaşındaki Koca: Hayvanlığım Tuttu melek eren

2 ay önce İstanbul Sarıyer'de 76 yaşındaki eşi Esme Aksakal'ı 4 bıçak darbesiyle Öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan 83 yaşındaki Sanık Bilal Aksakal'ın yargılanmasına başlandı. Sağlık Bilal Aksakal duruşmada ağlayarak ifade verirken, "O an hayvanlığım tuttu, sanki içimde robot varmış gibiydi, bıçağı alıp tek hamle yaptım, sapladım" dedi.

Sanık Bilal Aksakal İstanbul 8 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu olarak getirildi. Duruşmada şikayetçi olarak maktul eş Esme Aksakal'ın ablası Sabire Alaca ve kardeşi Saadet Olcay da  hazır bulundu. Sanık Bilal Aksakal duruşmada yaptığı savunmada eşiyle birlikte Almanya'da yaşadıklarını Türkiye'ye gelip gittiklerini belirterek eşinin bir kişiyle mesajlaştığını iddia etti. Eşimin Çanakkale'ye gitmek istediğini ve bu nedenle aralarında tartışma çıktığını belirten Bilal Aksakal,  olay anını anlatırken  "O an hayvanlığım tuttu, sanki içimde robot varmış gibiydi, bıçağı alıp tek hamle yaptım, sapladım" dedi.

ARALARINDA GEÇİMSİZLİK VARDI

Duruşmada söz verilen maktulün kız kardeşi Saadet olcay'da, "Eniştem Bilal Aksakal ile ablam Esme arasında geçimsizlik vardı. Ablam şiddet görüyordu" dedi. Ablasının kendisine, sosyal medyada yazışmalar yaptığını belirterek, 'Bu yaştan sonra rahat etmek istiyorum, yeteri kadar çektim. Boşanmak istiyorum, gidip kendisine de söyleyeceğim' dediğini de söyleyen Saadet Olcay, "Şikayetçiyim" dedi.

'SENİ ALMANYA'DA MI, TÜRKİYE'DE Mİ ÖLDÜREYİM?'

Mahkemede tanık olarak dinlenen Maktul Esme Aksakal'ın yeğeni Nezahat Gürkaya,"Sanık ile teyzem Esme arasında anlaşmazlıklar vardı. Ben yaklaşık 1 yıl Almanya'daki evlerinde kaldım. Bilal Aksakal'ın teyzem Esme'ye şiddet uyguladığına bizzat şahit oldum. Esme'nin sosyal medyada başkalarıyla mesajlaştığını söylemedi, bununla ilgili bilgim yoktur. Ancak Bilal'in küçük kızı babasının annesini ölümle tehdit ettiğini, 'Seni Almanya'da mı öldüreyim, Türkiye'de mi öldüreyim' dediğini anlattı"  ifadelerini kullandı.

TUTUKLULUK HALİNİN DEVAMINA KARAR VERİLDİ

Mahkeme heyeti telefon kayıtlarının ve mesaj dökümlerini incelenmesine karar vererek sağlık Bilal aksakalı tutukluluk halinin devamına karar verdi ve duruşmayı başka bir tarihe erteledi.

istanbul sarıyer sanık koca cani koca
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama