Kan Donduran O Anlar Kamerada! Güpegündüz Kaçırıp Zorla…

İstanbul'da sarallar olarak bilinen Çekenin alt yapılanması olduğu ve 26 işadamı ve vatandaştan tehdit ve Zorla para alıp senet imzalattıkları gerekçesiyle geçtiğimiz hafta düzenlenen operasyonla çökertilen elebaşılığını Ümit ve Tufan Saral isimli sağlık ile suçluların çektiği 17 kişilik Süt çetesinin aralarında elebaşlarının da bulunduğu 11 mensubu tutuklanırken 6w sıva adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çetenin yağmadan yaralamaya tehditler adam kaçırmaya kadar 24 ayrı suç olayını gerçekleştiği belirlenirken güpegündüz gerçekleşen kaçırma olayı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Kan Donduran O Anlar Kamerada! Güpegündüz Kaçırıp Zorla…
Kan Donduran O Anlar Kamerada! Güpegündüz Kaçırıp Zorla… melek eren

İstanbul organize suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Geçtiğimiz ay Esenler'de kendisinden tehditle ve Zorla para alındığı yönünde savcılığa suç duyurusunda bulunan bir minibüs sürücüsünün yaptığı şikayet sonucu başlattığı soruşturmada aynı hatla çalışan başka bir minibüs sürücüsünün de aynı yöntemle tehdit edilerek kendisinden para istendiğini belirleyince para isteyen şahısları takibe aldı. Yapılan takip ve izleme sonucunda kendisinden para isteyen ilk minibüs şoförünün ardından para isteyen 2 minibüs sürücüsü olan mağdur vatandaşın bağlı bulunduğu Derneği yaşadıklarını anlatıp Daha sonra da Dernek Lokali'nde para isteyen çete üyeleri tarafından darp edilmesi üzerine tespit edilen çeteye operasyon kararı alındı.

26 VATANDAŞI DARP ETTİLER

Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda 24 aylık suç olayına karıştığı ve çoğu iş adamını 26 vatandaşın mağdur ettiği belirlenen çetenin çek senet tahsilatında yaralamaya Yağma ve dağıtan adam kaçırma ne kadar birçok şükür gerçekleştirdiği belirlendi. Ayrıca çetenin İstanbul'da bir müteahhit ile beton firması sahibi arasındaki alacak verecek konusuna karışık neden firması sahibinin alacağı için müteahhiti ölümle tehdit edip darp ettiği belirlendi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda çetenin aranan üyelerinden birisinin ortağı olup 1 milyon lira alacak olan İzmirli bir işadamının çete tarafından kaçırılarak tehdit edildiği ve kendisine zorla senet imzalattığı belirlendi. Güpegündüz yaşanan kaçırma olayı güvenlik kamerası kayıtlarını da yansıdı.

çete izmir istanbul sarallar son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama