İzmir’de Vahşet Görüntüler! İnsanlara Yedirilmek Üzere Tam 500 Kilo At Eti Yakalandı

İzmir’de vahşet denilebilecek görüntüler ortaya çıktı! İzmir’in Konak İlçesi’nde vatandaşların vermiş olduğu ihbarı değerlendiren polis ve zabıta ekipleri düzenledikleri baskında vatandaşlara yedirilmek üzere olan tam 500 kilo at etini ele geçirdi. Depoya yapılan baskında ise 1 kişi kaçarak kayıplara karıştı. İşte detaylar…

İzmir’de Vahşet Görüntüler! İnsanlara Yedirilmek Üzere Tam 500 Kilo At Eti Yakalandı
İzmir’de Vahşet Görüntüler! İnsanlara Yedirilmek Üzere Tam 500 Kilo At Eti Yakalandı Hasan Vural Topbaş

İzmir’de vahşet denilebilecek görüntüler ortaya çıktı! İzmir’in Konak İlçesi’nde  vatandaşların vermiş olduğu ihbarı değerlendiren polis ve zabıta ekipleri düzenledikleri baskında vatandaşlara yedirilmek üzere olan tam 500 kilo at etini ele geçirdi. Depoya yapılan baskında ise 1 kişi kaçarak kayıplara karıştı. İşte detaylar…

İzmir’de vatandaşa resmen at eti yedireceklerdi. İzmir’in Konak İlçesi’nde adeta vahşet denilebilecek görüntüler ortaya çıktı. İzmir’de Emniyet Müdürlüğü’ne gelen bir ihbar sonrasında Konak Belediyesi Zabıta ekipleri ile beraber polis ekiplerinin yanı sıra Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden ekiplerle ihbar edilen yere gidildi. 
Konak İlçesi’ndeki 1196 sokaktaki bir depoya baskın düzenleyen ekipler gördükleri manzara karşısında ise şok oldular. Ayrıca içerideki kokudan da zor anlar yaşadılar. 

500 KİLO AT ETİ

Ekipler içeride yaptıkları araştırmalarda kimisi kıyma olarak çekilmiş kimisi de kuşbaşı olarak doğranmış tam 500 kilo at eti ele geçirdi. Etlerin ise piyasaya sürülmesi için hazırlandığı öğrenilirken, bir kısmının da piyasaya gönderildiği öğrenildi. Operasyon sırasında ise depoda çalışan ve etlerle ilgilenen 1 kişi ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. 
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, kaçan şahsın yakalanması için de çalışmalarını sürdürüyor. 

 

İzmir Konak at eti İzmir'de at eti operasyonu Konak Belediyesi zabıta
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama