İstanbul'da Sabah Dehşeti! Otomobilde Darp Edilen Kadını Çığlıkları Kurtardı

İstanbul Beşiktaş'ta bu sabah saatlerinde meydana gelen olayda otomobiline aldığı yabancı uyruklu bir kadını darp ettiği öne sürülen Ahmet G. Ekipleri tarafından yakalandı. Darp edilen yabancı uyruklu kadını hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İstanbul'da Sabah Dehşeti! Otomobilde Darp Edilen Kadını Çığlıkları Kurtardı
İstanbul'da Sabah Dehşeti! Otomobilde Darp Edilen Kadını Çığlıkları Kurtardı melek eren

Etiler İpek Sokakta bu Sabah saat 09 sularında meydana gelen olayda iddiaya göre Ahmet G., Yolda aracına ukrayna  uyruklu Yanna C.’yi aldı.  Otomobil ile bir süre sonra İpek Sokaka gelen  Ahmet G. ile Yanna C. arasında arabanın içinde tartışma başladı. Kısa sürede tartışma büyüyerek kavgaya dönüşünce Ahmet G., Yanna C.’yi darp etti.  çevrede bulunan vatandaşlar kadını çığlıklarını duyarak durumu Polise haber verdi. Bir sürü otomobilin içerisinde kendisini darp eden adamla konuşan kadın otomobilin kontak anahtarı kırdıktan sonra kendisini dışarıya attı.

POLİS EKİPLERİNİ GÖRÜNCE SAKLANMAYA ÇALIŞTI

Ahmet G., Olay yerine gelen polis ekiplerini görünce çalılıkların arasında saklanmaya çalıştı. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri saklandığı yerde adamı yakalarken kadın için olay yerine ambulans çağrıldı. Olayın Şokunu atlatamadı görülen kadın ambulansla kendisini darp eden kişiyi göstererek ağlamaya devam etti.

 

son dakika haber istanbul beşiktaş
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama