İstanbul'da Hareketli Dakikalar! Çok Sayıda Polis Sarallar'a Operasyon Düzenledi

İstanbul organize suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sarallar grubuna yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 17 kişi gözaltına alınırken 20 eylemleri aydınlatılan grubun adreslerinde yapılan aramalarda 7 tabanca bir av tüfeği 1 milyon TL değerinde çek senet ve 600 mermi ele geçirildi.

İstanbul'da Hareketli Dakikalar! Çok Sayıda Polis Sarallar'a Operasyon Düzenledi
İstanbul'da Hareketli Dakikalar! Çok Sayıda Polis Sarallar'a Operasyon Düzenledi melek eren

İstanbul'da bazı İşadamları borçlarına karşılık kendileri ile bağlantı Kur'an ve sarallar grubundan olduklarını söyleyen bazı kişilerin zorla çek ve senet imzalattıkları söyleyerek polise başvurdu. Başvuruların ardından harekete geçen organize suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri 6 ay boyunca çalışma yaptı. Yapılan Araştırma sonucunda Ümit ve Tufan S.’nin yönettiği grubun tehditle tahsilat yaptığı, zorla çek senet imzalattırdığı ve yağma olaylarına karıştığı belirlendi. 

20 OLAYLARI AYDINLATILDI

gRUBUN İstanbul'da gerçekleştirdiği 20 olay Aydınlatılırken 30 işadamının şikayetçi olduğu belirtildi. Bu sabah saatlerinde operasyon için düğmeye basan organize şube ekipleri Ümit ve Tufan S.’nin de arasında bulunduğu 17 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 7 tabanca bir av tüfeği bir kurusıkı tabanca 600 mermi 1 milyon lira değerinde çek senet ele geçirildi. Soruşturma devam ediyor.

son dakika istanbul operasyon sarallar grubu son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama