İstanbul'da Hafriyat Kamyonu Dehşeti! İş Yerine Daldı, 1 Kişi Ağır Yaralı

İstanbul Başakşehir’de Kontrolünü kaybettiği hafriyat kamyonu önce araçlara çarptı sonra da yol kenarında bulunan bir iş yerine girdi. Feci kaza saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı gel kamyonunun girdiği işyerinin önünde oturan bir kişi ağır yaralandı. Olay yerinde inceleme işlemleri sürüyor.

İstanbul'da Hafriyat Kamyonu Dehşeti! İş Yerine Daldı, 1 Kişi Ağır Yaralı
İstanbul'da Hafriyat Kamyonu Dehşeti! İş Yerine Daldı, 1 Kişi Ağır Yaralı melek eren

İstanbul Başakşehir’de Kontrolünü kaybettiği hafriyat kamyonu önce araçlara çarptı sonra da yol kenarında bulunan bir iş yerine girdi.  Feci kaza saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı gel kamyonunun girdiği işyerinin önünde oturan bir kişi ağır yaralandı. Olay yerinde inceleme işlemleri sürüyor. 

İstanbul Başakşehir'de ehliyetsiz olduğu öğrenilen bir sürücünün kontrolünde bulunan hafriyat kamyonu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan araçlara çarptıktan sonra bir iş yerine girdi. Feci kaza güvenlik kamerası kayıtlarına yansırken işyerinin önünde bulunan bir kişi ağır yaralandı.

SÜRÜCÜ EHLİYETSİZ ÇIKTI
Başakşehir Şahintepe Mahallesi eski İstanbul Caddesi'nde meydana gelen kaza bugün saat 10. 45 sularında yaşandı.  20 yaşındaki ehliyetsiz olduğu öğrenilen Abdülkerim Teksoy tarafından kullanılan hafriyat kamyonu kontrolden çıktı. Önce yol kenarında bulunan 4 araca çarpan hafriyat kamyonu Daha sonra bir iş yerine girdi. Hafriyat kamyonunun yolda kontrolsüz şekilde ilerlediği sırada büyük panik yaşandı. İşyerinin önünde oturan 3 kişi hızla Kaçarken bir araç sürücüsü de geri geri giderek kamyondan kurtulmaya çalıştı. Hafriyat kamyonu ondan kaçmayı başaramayan Sadrettin Can, Bir işyerinin önünde oturduğu sırada yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan adam tedavi altına alındı. Kazanın ardından ehliyetsiz sürücü Kaçarken bir süre sonra çevrede bulunan vatandaşlar tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Sürücü polis merkezine götürüldü.

 

istanbul başakşehir dehşet hafriyat kamyonu kaza son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama