İstanbul’da Büyük Yangın! Trafik Kapatıldı

İstanbul’un Fatih İlçesi’ndeki Haşim İşcan Geçidi Bisikletçiler Çarşısı’nda büyük bir yangın çıktı. Yangının büyümesinden dolayı ve her tarafı duman kaplamasından dolayı alt geçit trafiğe kapatılırken, yangın ise itfaiye ekiplerince güçlükle kontrol altına alınabildi. Çarşıdaki bisiklet ve bebek arabaları ise yanarak kül oldu. Esnaf ise zararlarının “Felaket” olduğunu belirtti. İşte detaylar…

İstanbul’da Büyük Yangın! Trafik Kapatıldı
İstanbul’da Büyük Yangın! Trafik Kapatıldı Hasan Vural Topbaş

İstanbul’un Fatih İlçesi’ndeki Haşim İşcan Geçidi Bisikletçiler Çarşısı’nda büyük bir yangın çıktı. Yangının büyümesinden dolayı ve her tarafı duman kaplamasından dolayı alt geçit trafiğe kapatılırken, yangın ise itfaiye ekiplerince güçlükle kontrol altına alınabildi.  Çarşıdaki bisiklet ve bebek arabaları ise yanarak kül oldu. Esnaf ise zararlarının “Felaket” olduğunu belirtti. İşte detaylar…  

İstanbul’un Fatih İlçesi’nde bulunan Haşim İşcan Geçidi Bisikletçiler Çarşısı’nda bu sabah saat 09:30 civarında büyük bir yangın çıktı. Hem bebek arabasının hem de bisikletlerin bulunduğu depoda çıkan yangın büyüyünce yan taraftaki iki dükkana daha sıçradı. İtfaiye ekipleri ise yetersiz kalınca Beyoğlu, Bakırköy, Bayrampaşa ve Şişli’den de yangına ilave ekipler gönderildi. Yangının büyük olmasından dolayı ve her tarafı duman kaplamasından dolayı Taksim istikameti ve alt geçit trafiğe kapatıldı. Bölgeye gelen ilave ekiplerle birlikte yangın kontrol altına alındı ve daha sonra da trafik tekrardan açıldı.

YANGIN ELEKTRİK KONTAĞINDAN ÇIKTI

Meydana gelen yangının ise Bisikletçiler Çarşısı’nda bulunan bir dükkanın elektrik kontağından çıktığı öğrenildi. Esnaf ise yangın ilk başladığı anlarda yangın çok büyümeden bisikletlerini ve bebek arabalarını kurtarabilmek için büyük çaba sarf etti. Can kaybının olmadığı yangında ise çok sayıda bebek arabası ve bisiklet yanarak kül oldu.

ZARARIMIZ FELAKET

Yangının çıktığı sırada oradaki dükkandan bulunan esnaf Lokman Şahintürk, “Elektrikten. Elektriği kestim şarteli kestim dışarı çıktım. 10 dakika içinde duman her yeri kapladı. Zararımız felaket. Çocuk arabaları bisikletler ne varsa yandı” dedi.

 

İstanbul Fatih yangın bisikletçiler çarşısı Haşim İşcan Geçidi esnaf
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama