İstanbul İçin Fırtına Uyarısı Yapıldı, İptal Haberleri Peş Peşe Geldi

İstanbul'da yağmur ve rüzgar etkili olmaya devam ederken fırtına uyarısı yapıldı. Zaman zaman rüzgarın şiddetini arttırdı deniz üzerinde yüksek dalgalar oluştu. Ayrıca yağış sırasında trafikteki sürücülerde dikkatli seyretmeleri konusunda uyardı.

İstanbul İçin Fırtına Uyarısı Yapıldı, İptal Haberleri Peş Peşe Geldi
İstanbul İçin Fırtına Uyarısı Yapıldı, İptal Haberleri Peş Peşe Geldi melek eren

İstanbul için yapılan fırtına uyarısının ardından Bursa deniz otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan fırtına etkisini geceler durdu. Olarak kıyı kesimlerde daha fazla etkili olan fırtına yer yer yüksek kesimlerde etkisini gösterdi.

Dün akşam saatlerinden itibaren İstanbul genelinde etkili olan şiddetli fırtına gecede etkisini devam ettirdi. Özellikle kıyı kesimlerde hayatı olumsuz etkileyen fırtına nedeniyle Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarı yaptı.

FIRTINA DEVAM EDECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda bütün denizlerde fırtına beklendiği belirtildi. Diğer yandan bu sabah saatlerinde işe giden vatandaşlar şiddetli fırtınada zor anlar yaşadı. Şiddetli fırtınanın bir süre daha İstanbul'da etkili olacağı öğrenildi.

İPTAL HABERLERİ PEŞ PEŞE GELDİ

Fırtına haberlerinin ardından BUDOnun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada saat 07.00’deki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve saat 08.30'daki İstanbul  (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle Yapılamadığı belirtildi. Aynı zamanda aynı gerekçe ile Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 09.30, 14.00, 17.00 ve 19.00, İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) 11.00, 15.30, 18.00 ve 20.00,  Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas) 09.30, Armutlu (İhlas) - İstanbul  (Eminönü/Sirkeci) 10.00, İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Armutlu (İhlas) 15.30 ve Armutlu (İhlas) - Bursa (Mudanya) 16.55 seferleri de iptal edildi.

istanbul hava durumu son dakika fırtına uyarı BUDO
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama