İngilizce Öğretmeni Sınıfta Sıkıştırdığı Kıza Cinsel İstismarda Bulundu

Antalya'da 13 yaşındaki kız öğrencisi A.B.’ye Okulun kütüphanesinde ve boş sınıfta cinsel istismarda bulunduğu ve cinsel içerikli mesajlar gönderdi iddiası ile tutuklu yargılanan İngilizce öğretmeni N.D. mahkeme tarafından 15 yıl 11 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı. Yargılama sırasında tutuklu sanık öğrencisinin Hayal gücünün yüksek olduğunu ve kendisini kurban ettiğini söyledi.

İngilizce Öğretmeni Sınıfta Sıkıştırdığı Kıza Cinsel İstismarda Bulundu
İngilizce Öğretmeni Sınıfta Sıkıştırdığı Kıza Cinsel İstismarda Bulundu melek eren

Antalya'da kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan İngilizce öğretmenine 15 yıl 11 ay 7 gün hapis cezası verildi.

Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe mahallesinde bir Ortaokulda meydana gelen olayda İngilizce öğretmeni N.D. iddiaya göre  okulun kütüphanesinde 7 sınıf öğrencisi A.B.'yi boynundan öptü, kıyafetlerinin altından ve üzerinden vücudunu elledi. Başka bir gün ise N.D.  yine kütüphanede ve boş bir sınıfta kız öğrencisine sıkıştırarak taciz etti. 13 yaşındaki öğrencinin durumu anlatması üzerine anne N.U. polise başvurarak şikayetçi oldu. Şikayet üzerine gözaltına alınan İngilizce öğretmeni 'çocuğu hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'çocuğa cinsel istismar' suçlarından tutuklandı.

REHBER ÖĞRETMEN ORTAYA ÇIKARDI

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından N.D. hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede aynı okuldan 2 kız öğrencinin rehber öğretmene giderek N.D.'nin kendilerine de cinsel istismarda bulunduğunu anlattığı belirtildi. Rehber öğretmenin durumu bildirmesi üzerine Savcılık tarafından İngilizce öğretmeni hakkında birden fazla çocuğa cinsel istismardan dava açılması için ayrı ayrı iddianame düzenlendi. 2 ay önce görülen bu da havalardan birinden N.D., delil yetersizliğinden Beraat ederken diğerinden ise 3 yıl 9 ay hapis cezası aldı.

antalya kız öğrenci taciz cinsel istismar öğretmen
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama