İğrenç Olayda Flaş Gelişme! Para Karşılığında Fuhuş Yapan İki Erkekte HIV Virüsü Çıktı

Karaman'da polis ekiplerinin bir apart daire yaptıkları fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 2 kişinin HIV virüsü taşıdıkları ortaya çıktı. Operasyonun ardından 3 apart daire mühürlendi.

İğrenç Olayda Flaş Gelişme! Para Karşılığında Fuhuş Yapan İki Erkekte HIV Virüsü Çıktı
İğrenç Olayda Flaş Gelişme! Para Karşılığında Fuhuş Yapan İki Erkekte HIV Virüsü Çıktı melek eren

Operasyonda gözaltına alınan ve emniyetteki sorgularının da para karşılığında ilişkiye girdiklerini kabul etti Hani şüphelilerden Mehmet Ç.'nin, "Gaziantep'te üniversite okuyorum. Karaman'a geldim. Aparttaki diğer sakinlere polis olduğumuzu söyledik" dediği öğrenildi. 

SOSYAL MEDYADAN MÜŞTERİ BULUYORLARDI

Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş şubesine bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri 4 gün önce eşcinsel oldukları iddia edilen Murat Ç. (24) ve aynı yaştaki Mehmet Ç.'nin Sosyal medya üzerinden para karşılığında müşteri bularak ilişkiye girdiklerini belirledi. Polis ekipleri şüphelileri takibi olarak kaldıkları kiralık apart daireye baskın düzenledi. Düzenlenen baskın sonucunda 2 şüpheli gözaltına alınırken emniyetteki sorgularının da para karşılığında ilişkiye girdiklerini kabul ettikleri öğrenildi.

HIV VİRÜSÜ TAŞIDIKLARI BELİRLENDİ

Gözaltına alınan 2 şüpheli sağlık kontrollerinde virüsü taşıdıkları tespit edildi. Polis ekipleri Karaman valiliğinde oluşturulan zührevi hastalıklar ve fuhuşla Mücadele Komisyonu 10786 sayılı fuhuş ve fuhuş yüzünden bulaşan Zührevi Hastalıklarla Mücadele tüzüğünün 95 ve 100'üncü maddesi gereği ilk tespitte 90 gün süre ile 3 apart daireyi mühürledi.

 

son dakika iğrenç olay sosyal medya fuhuş son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama