İğrenç Olay! Okul Hademesi 11 Yaşındaki Kız Çocuğuna…

Konya'da hademe olarak çalıştığı bir Ortaokulda 6 sınıf öğrencisi 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan evli ve 4 çocuk babası N.Ç., hakkında mahkeme Beraat kararı verdi.

İğrenç Olay! Okul Hademesi 11 Yaşındaki Kız Çocuğuna…
İğrenç Olay! Okul Hademesi 11 Yaşındaki Kız Çocuğuna… melek eren

Konya Kent Merkezi'nde bulunan bir Ortaokulda 6. sınıf öğrencisi kız çocuğu öğretmenin yanına giderek ağlayarak okulda hizmetli olarak çalışan N.Ç.'nin cinsel istismara uğradığını ve kimseye anlatamadığını geceleri, "Bana dokunma, beni tutma" diye bağırarak uyandığını söyledi. Bunun üzerine öğretmen durumu okul yönetimi ve jandarmaya haber verdi. Gözaltına alınan hademe çocuğun istismarı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konya 1 Ağır Ceza Mahkemesi'nde N.Ç. hakkında  'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 15 yıla kadar hapis Cezası istemi ile dava açıldı. 

GECELERİ RÜYALARINA GİRDİĞİNİ SÖYLEDİ

Davanın ilk duruşmasında ifade veren kız çocuğu unuttuğu montunu almak için sınıfa gittiğinde tacize uğradığını iddia etti. Hademenin kendisini genellikle yalnız gördüğünde taciz ettiğini söyleyen küçük kız,''N.Ç., arkadaşlarımın yanında bana bir şey yapmazdı. Genelde tekken yapardı. Bir arkadaşımı da 3'üncü sınıftayken öpmüştü. Öğretmenimiz yokken, bütün sınıfın önünde yaptı. Sınıftaki bütün arkadaşlarım şahittir''  ifadelerini kullandı.

MÜTALAADA İSTİSMARDAN CEZA VERİLMESİ İSTENDİ

Davanın Bir önceki duruşmasında ise Cumhuriyet Savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı hademe hakkında Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçunun oluşmaması nedeniyle Beraat isterken küçük kız çocuğuna yönelik eylemi sabit olduğu Fakat sürekli kavga etmemesi nedeniyle eylemin sarkıntılık düzeyinde kaldığı ve bu yönde cezalandırılmasını talep etti.

BERAAT ETTİ

Konya 1 nolu Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın son duruşmasında tutuklu sanık ve taraf avukatları hazır bulundu. Mahkeme heyeti tarafından son sözü sorulan N.Ç. "Daha önceki savunmalarım doğrudur, aynen tekrar ederim. Başka bir diyeceğim yoktur"  ifadelerini kullandı. Duruşmada söz alan sanık avukatı ise Mütalaayı kabul etmediklerini delillerle desteklenmeyen Tanık ifadelerine itibar edilmemesi gerektiğini iddia ederek Sanığın beraatine karar verilmesini istedi. Savunmaların ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, Yeterli delil elde edilemediği ve suç sabit olmadığından kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve cinsel istismar' suçlarından hademenin beraatine karar verdi.

konya cinsel istismar hademe son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama