Huzur-Güven Operasyonu! 50 Bin Polis Türkiye Genelinde Didik Didik Arama Yapıyor, Saat 19.00’a Kadar Sürecek

Türkiye genelinde bugün 50 bin polisin katılımı ile "Türkiye Güven-Huzur uygulaması" başladı. Polisler, didik didik her yeri arıyor. Kara operasyonlarının yanı sıra hava ve denizden de uygulamaya destek veriliyor.

Huzur-Güven Operasyonu! 50 Bin Polis Türkiye Genelinde Didik Didik Arama Yapıyor, Saat 19.00’a Kadar Sürecek
Huzur-Güven Operasyonu! 50 Bin Polis Türkiye Genelinde Didik Didik Arama Yapıyor, Saat 19.00’a Kadar Sürecek melek eren

Türkiye genelinde bugün 50 bin polisin katılımı ile "Türkiye Güven-Huzur uygulaması" başladı. Polisler, didik didik her yeri arıyor.  Kara operasyonlarının yanı sıra hava ve denizden de uygulamaya destek veriliyor. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri " Türkiye Güven-Huzur uygulaması" kapsamında vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde arama yapılıyor. 50 bin polisin katılımı ile düzenlenen operasyonda Şüpheli görülen vatandaşların GBT sorgulaması yapılıyor. Aynı zamanda araçlar da durdurularak didik didik aranıyor. 

İSTANBUL’UN BÜTÜN İLÇELERİNDE DENETİM VAR
Kamu düzeninin sağlanması, genel asayiş ve terör eylemlerinin engellenmesi amacı ile  'Türkiye Güven-Huzur Uygulaması' başta İstanbul olmak üzere, bütün Türkiye’de yapılıyor. İstanbul’un 39 ilçesinde, polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri altında aramalar yapıyor. İstanbul’da yapılan uygulamaları bizzat İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan koordine ediyor. Aynı zamanda operasyonlara Asayiş Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Deniz Liman Şube Müdürlüğü ve Havacılık Şube Müdürlüğü ekipleri de katılıyor. 

50 BİN POLİS SAHAYA İNDİ
Türkiye genelinde düzenlenen operasyonlar için 50 bin emniyet personeli sahaya indi. Operasyonda olası terör eylemlerinin önlenerek kamu düzeninin sağlanması amaçlanıyor. İstanbul’da en büyük uygulamanın yapıldığı noktalardan biri de Taksim Meydanı.

 

Huzur-Güven Operasyonu Türkiye Güven-Huzur uygulaması son dakika istanbul türkiye asayiş uygulaması son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama