Hırsızlık Şüphelisi Kadınlardan 3'ü Hamile Çıktı

İstanbul'da başta Bakırköy Kadıköy Ümraniye olmak üzere Son 2 ayda 8 ilçede evden hırsızlık ihbarların artması sonucu çalışma başlatan Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin Kimlik bilgilerini belirlemek için güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına aldı.

Hırsızlık Şüphelisi Kadınlardan 3'ü Hamile Çıktı
Hırsızlık Şüphelisi Kadınlardan 3'ü Hamile Çıktı melek eren

Polis ekiplerinin yaptığı kamera İnceleme sonucunda hırsızlık olaylarını için derinden hamile kadınların da bulunduğu bir grubun gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Görüntülerde şüphelilerin hırsızlık yapacakları adresi önceden giderek geçiş yaptıkları apartmanlara girdikten sonra da kapı kilitlerini kırdıkları belirlendi. Bir süre teknik ve fiziki takip gerçekleştiren polis ekipleri Esenyurt ve Ümraniye'de kaldığını belirledikleri şüphelilerin 8 adresine Eş Zamanlı Operasyon gerçekleştirdi.

15 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Düzenlinin eş zamanlı operasyonlarda onu kadın 15 kişi gözaltına alınarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Yakalanan şüphelerden üçünün hamile olduğu belirlenirken şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ziynet eşyaları 1 adet televizyon 31 adet kol saati 7 adet kol çantası 1 adet tablet ve 1 adet laptop ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden altısının Kayseri'den hırsızlık yapmak üzere İstanbul'a geldiği belirlenirken şüphelilerden Ceylan Ç.’nin hırsızlık suçundan 60, Güldeste Y.’nin 20, Fatima Y.’nin ise 17 suç kaydı olduğu öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 15 kişiden 9'u adliyeye sevk edilirken altısı Savcı talimatı ile serbest kaldı.

ÇALDIKLARI PARALARLA ALTIN ALMIŞLAR

Diğer yandan şüphelilerin hırsızlıktan elde ettiği bir miktar parayı yatırım amaçlı altın almak için kullandıkları ortaya çıktı. Altın almak için kuyumcuya giren köpeklerin görüntüleri de güvenlik kameralarına yansıdı.
Ayrıca polis kamerası ile kaydedilen görüntülerde Özel Harekat polislerinin Eve baskın yaptığı anlar evdeki aramalar yatak bazasının içinde saklanmış ziynet eşyaları görünüyor.

son dakika istanbul hırsızlık şüpheli son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama