Hava Durumu İçin Uyarı: Yağışlar 10 – 12 Gün Devam Edecek

Hava durumu ile ilgili olarak son dakika açıklamaları peş peşe geliyor. Profesör Doktor Orhan Sen bugün Twitter üzerinden bir açıklama yaparak yaşlıların bir süre daha süreceğini söyledi. Orhan Şen açıklamasında bazı illerde afetlerin meydana gelebileceğini dikkat çekerken özellikle kulak vermesi gereken illeri Tek Tek sıraladı.

 Hava Durumu İçin Uyarı: Yağışlar 10 – 12 Gün Devam Edecek
 Hava Durumu İçin Uyarı: Yağışlar 10 – 12 Gün Devam Edecek melek eren

Hava durumu ile ilgili olarak son dakika açıklamaları peş peşe geliyor. Profesör Doktor Orhan Sen bugün Twitter üzerinden bir açıklama yaparak yaşlıların bir süre daha süreceğini söyledi.  Orhan Şen açıklamasında bazı illerde afetlerin meydana gelebileceğini dikkat çekerken özellikle kulak vermesi gereken illeri Tek Tek sıraladı. 

Meteoroloji günlerdir art arda uyarılar yaparken bugün hava durumu hakkında bir uyarıda Profesör Doktor Orhan Şen’den geldi.  Son bir haftadır başta İstanbul ve Ankara olmak üzere birçok ilde hayatı felç eden sağanak yağışlar Dünde Yalova ve Kocaeli’nde vatandaşları zor anlar yaşatmıştı. 

10- 12 GÜN DAHA SÜRECEK
Prof.Dr.Orhan Şen yağışların bu şekilde onu 12 gün daha devam edeceğini belirterek,  Türkiye üzerindeki atmosfer koşulları dengeye ulaşmadığı için devam edecek olan yağışların Doğal afetlere neden olabileceğini Bu nedenle de halkın uyarılara kulak vermesi gerektiğini söyledi.  Bu hafta sonu özellikle Kuzey bölgelerde meydana gelecek olan sıcaklık Düşünsene yağış miktarını artırabileceğini söyleyen Profesör Doktor Orhan Şen,  gelecek haftanın ilk günlerinde ise Batı illerinde yağışların azalacağını fakat özellikle Kahramanmaraş,  Adıyaman,  Doğu Karadeniz, Kayseri, Bayburt ve Gümüşhane illerinin dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

 

Son dakika hava durumu hava durumu son dakika prof. dr. orhan şen uyarı meteoroloji doğal afet
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama