Günler Sonra Bitkin Halde Yaylada Bulunan Kadın Nasıl Hayatta Kaldığını Anlattı

Erzurum'un Aşkale ilçesine bağlı Koşapınar Mahallesi'nde Kaybolan ve psikolojik sorunları lduğu iddia edilen İki çocuk annesi Pınar Unus, kaybolduktan 3 gün sonra yaylada bitkin halde bulunmuştu. kadının 3 gün boyunca nasıl hayatta kaldığı hakkında açıklama yapan ağabeye Aziz Urçar "Kuşburnu yiyerek ayakta kalabilmiş. 'Ayı ve kurt yanıma kadar geldi bana bir şey yapmadı' dedi. Çok korktuğu için günlerce uyuyamamış" ifadelerini kullandı.

Günler Sonra Bitkin Halde Yaylada Bulunan Kadın Nasıl Hayatta Kaldığını Anlattı
Günler Sonra Bitkin Halde Yaylada Bulunan Kadın Nasıl Hayatta Kaldığını Anlattı melek eren

Erzurum'un Aşkale ilçesine bağlı Koşapınar Mahallesi'nde Kaybolan ve psikolojik sorunları lduğu iddia edilen İki çocuk annesi Pınar Unus,  kaybolduktan 3 gün sonra yaylada bitkin halde bulunmuştu.  kadının 3 gün boyunca nasıl hayatta kaldığı hakkında açıklama yapan ağabeye Aziz Urçar "Kuşburnu yiyerek ayakta kalabilmiş. 'Ayı ve kurt yanıma kadar geldi bana bir şey yapmadı' dedi. Çok korktuğu için günlerce uyuyamamış"  ifadelerini kullandı.

Erzurum'un Merkez Aziziye ilçesine bağlı dadaşkent semtinde yaşayan Pınar Unus, hafta sonu çocukları ile birlikte ailesinin yaşadığı Aşkale ilçesine bağlı Koşapınar Köyü'nde gitti. 16 Eylül günü öğlen saatlerinde oğlu ile birlikte annesinin evine giden kadın daha sonra ortadan kayboldu.  psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kadını bulabilmek için ekipler ve köy halkı seferber oldu.  Her yer didik didik aranırken genç kadın kaybolduktan 3 gün sonra köye 8 10 kilometre uzaklıkta olan Kıblepınarları mevkiinde komşuları tarafından bitkin halde bulundu.

'KUŞBURNU YİYEREK AYAKTA KALMIŞ'
 yakınları ve köy halkı genç kadının bulunmasından büyük mutluluk yaşarken kardeşinin Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığını söyleyen Aziz Urçar, "Hastanede kontrol amaçlı tutuluyor, ciddi bir durumu yok. Çok bunaldığı için nefes almak amaçlı yürümeye başladığını söyledi. Belli bir süre yürüdükten sonra yolunu şaşırmış. Sürekli bir yön bulmak için yürümüş. Her yerde kuşburnu varmış. Bunları yiyerek ayakta kalabilmiş. 'Ayı ve kurt yanıma kadar geldi bana baktılar ama bir şey yapmadı' dedi. Çok korktuğu için günlerce uyuyamamış. Bir ağacın altında oturup dinlenmiş. Kardeşimize kavuştuk çok mutluyuz"  ifadelerini kullandı.

KAYINPEDERİ YEMEK VERDİ 
Kayınpeder Müdahir Unus,  gelininin bulunduğu akşam büyükbaş hayvan keserek kavurma ve pilav pişirip için köye dağıttı. Unus, köy Camisi'nin minaresinden anons yaptırarak meydana komşularını topladı ve yaklaşık 1000 kişiye yemek ikram etti. Gelininin bulunmasında çok yardımcı olan Jandarma AFAD belediye ve komşularına çok teşekkür eden kayınpeder  "Herkes gelinimi bulmak için seferber oldu. Dağlar toprak oldu, biz de kalbur olduk aradık bulduk. Çok mutluyuz. Ben de o mutluluğu yaşamak için ahırdan tosunumu çıkardım komşulara ziyafet için kestim. Herkes bize hakkını helal etsin. Çünkü emeği çok" dedi.

 

erzurum aşkale kayıp kadın son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama