Gittikleri Restoranda Garsonun Sorduğu Soru ile Karısının İhanetini Öğrendi

İzmir'de yaşayan Ö.E isimli kişi, eski eşi M.P.’nin evli oldukları dönemde kendisini aldattığını oldukça ilginç bir şekilde öğrendi. Bunu öğrenir öğrenmez Eski eşine dava açan Ö.E'nin avukatı, tarafların evliliklerinin devam ettiği sırada gittikleri bir restoranda garsonların kadına 'M. Hanım bugün doktor bey yok mu?' şeklinde sorular sorduğunu belirterek Bu durumun yasak aşkın kanıtı olduğunu savundu. Ö.E, Aynı zamanda eski eşinin kendisine sosyal medya üzerinden onur kırıcı ithamlarda bulunduğunu belirterek Üç Kuruşluk dava açtı.

 Gittikleri Restoranda Garsonun Sorduğu Soru ile Karısının İhanetini Öğrendi
 Gittikleri Restoranda Garsonun Sorduğu Soru ile Karısının İhanetini Öğrendi melek eren

İzmir’de yaşayan Ö.E, eski eşi M.P’nin kendisini Evli oldukları dönemde aldattığını ilginç bir şekilde öğrendi. Aynı zamanda eski eşinin kendisine sosyal medya üzerinden onur kırıcı ve hakaret içeren söyle onlar da bulunduğunu söyleyen adam Üç Kuruşluk dava açtı.

İzmir’de yaşayan devlet memuru Ö.E.,  sosyolog eşi M.P ile anlaşmalı olarak boşandı. Fakat adam daha sonra evli oldukları dönemde eşinin kendisini aynı işyerinde çalışan doktor C.M. ile aldattığını öğrendi. Birden fazla kez aldatıldığını öğrenen devlet memuru aynı zamanda sosyal medya hesabından eski eşinin kendisine onur kırıcı söyleyen ve imalarda bulunduğunu iddia ederek Üç Kuruşluk manevi tazminat davası açtı.

HAKKARİ'DE KALDI

Ö.E'nin Eski eşi akıllı Avukat aracılığı ile mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde, "Davalı M.P. müvekkilim Ö.E'ye ahlaksız bir teklifte bulunmuştur. Bunun yanında müvekkilimin yaptığı araştırmalarda gece yarısı saatlerinde davalı M.P. ile C.M. arasında onlarca arama kaydının olduğu tespit edilmiştir" denildi. Şu anda İzmir Karabağlar'da yaşadığını söyleyen şikayetçi eski koca Bundan 10 yıl önce Şırnak'ta Doğu görevini yaptığı sırada Hakkari Adliyesi'nde sosyolog olarak çalışan M.P. ile evlendi. Ö.E,Doğu görevini tamamladıktan sonra tahini İzmir'e çıktı. Fakat eşi M.P. ise mecburi hizmet süresi dolmayınca Hakkari'de kaldı.

3 KURUŞLUK TAZMİNAT DAVASI

İkili bu süre içerisinde telefonla görüşmeye devam ederken aralarında anlaşmazlıklar çıkmaya başladı. Geçimsizlik yaşamaya başlayan çift anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi. Evli oldukları dönemde kendisi İzmir'de iken Hakkari'de görev yapan eski eşi M.P'nin doğum günü, yemek yeme gibi çeşitli bahanelerle evine gittiği doktor C.M. ile aldattığını öğrenen Ö.E., Boşandıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden eski eşinin kendisine onur kırıcı söyler ve imalarda bulunduğunu iddia ederek Üç Kuruşluk tazminat davası açtı.

'DOKTOR BEY YOK MU?'

Aldatma olayının Davacı Ö.E'nin İzmir’den Hakkari'ye gittiğinde ortaya çıktığının belirtildiği dava dilekçesinde, "Davalı M.P. müvekkilim Ö.E'ye ahlaksız bir teklifte bulunmuştur. Tarafların evliliği devam ederken gittikleri bir restoranda çalışanlar 'M. Hanım bugün doktor bey yok mu?' şeklinde sual sormuşlardır. Bu da aleni şekilde davalı M.P'nin sık sık doktor C.M. ile bu restorana geldiğini ve yasak ilişki yaşadığını göstermektedir. Bunun yanında müvekkilimin yaptığı araştırmalarda gece yarısı saatlerinde davalı M.P. ile C.M. arasında onlarca arama kaydının olduğu tespit edilmiştir" denildi.

izmir aldatma boşanma tazminat
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama