Genç İşadamına Yasak Aşk Şoku! Ayrıldığı Eşinin Aynı Şirkette Müdür Olan Şahıs ile Yatakta Fotoğraflarını Gördü

İzmir’de genç bir işadamı, eski eşinin Evli oldukları tarihte ortak bir arkadaşlarına gönderdiğim mesajları ve otel odasında çekilen Sami'nin fotoğrafları görerek eşinin suratına tükürdü ve daha sonra yasak aşk yaşadığını iddia ettiği ikiliye 270 bin liralık tazminat davası açtı.

Genç İşadamına Yasak Aşk Şoku! Ayrıldığı Eşinin Aynı Şirkette Müdür Olan Şahıs ile Yatakta Fotoğraflarını Gördü
Genç İşadamına Yasak Aşk Şoku! Ayrıldığı Eşinin Aynı Şirkette Müdür Olan Şahıs ile Yatakta Fotoğraflarını Gördü melek eren

İzmir’de genç bir işadamı,  eski eşinin Evli oldukları tarihte ortak bir arkadaşlarına gönderdiğim mesajları ve otel odasında çekilen Sami'nin fotoğrafları görerek eşinin suratına tükürdü ve daha sonra yasak aşk yaşadığını iddia ettiği ikiliye 270 bin liralık tazminat davası açtı.

İzmir'de genç işadamı Ç.Ç. Anlaşmalı olarak ayrıldığı eşinin kendisi ile Evli oldukları tarihte aynı şirkette çalışan ve evli olan satın alma müdürü K.K.  ile yasak aşk yaşadığını boşandıktan bir buçuk ay sonra öğrendi.  Evli oldukları sırada eski eşinin ortak bir arkadaşlarına gönderdiği WhatsApp yazışmalarını ve otel odasında çekilmiş samimi fotoğraflarını gören Ç.Ç.  avukatı aracılığı ile İzmir Adliye mahkemesine delil olarak bu görüntüleri sundu. Genç işadamı yasak aşk yaşadığını iddia ettiği ikiliye 270 bin liralık tazminat davası açtı.

ÜNİVERSİTEDE TANIŞIP EVLENDİLER
İzmir Bornova'da oturan ve Müteahhitlik yapan genç işadamı Ç.Ç. 8 yıl önce aynı üniversitede okurken tanıştığı Didem A. ile 5 yıl süren birlikteliğin ardından 2015 yılında evlenerek Dünya evine girdi. Çiftin evlilikleri devam ettiği sırada Didem A. Manisa'da araç kliması ve parçası üreten özel bir şirketin finans ve muhasebe bölümünde çalışmaya başladı.

ŞİRKETTEKİ EVLİ MÜDÜR İLE YASAK AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI
Ç.Ç.  mahkemeye verdiği tazminat davası dilekçesinde Didem A’nın evlendikten 1 yıl sonra aynı şirkette satın alma müdürü olarak çalışan ve evli olan K.K.  ile yasak aşk yaşamaya başladığını iddia etti.

"FAZLA MESAİ YAPACAĞIM" DEYİP PEŞİNE YALAN SÖYLEDİ
Ikilinin eşlerine 'Fazla mesai yapacağım' gibi Çeşitli bahanelerle yalan söylediği iddia edilirken farklı zamanlarda çeşitli otellerde buluştukları ve samimi pozlar çektirdikleri ortaya çıktı.  kısa süre sonra K.K. ve Didem A., iş değişikliği yaparak Her ikisi de farklı şirketlerde satın alma müdürü olarak çalışmaya başladı.

WHATSAPP MESAJLARI OTEL ODASI VE LOBİDE ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLARI GÖRDÜ
Bu süreç içerisinde Didem A.  çeşitli bahaneler bularak eşe Ç.Ç.  ile tartışmaya başladı. çift Yaklaşık 2,5 yıl süren evliliğin ardından 2018 yılının Ocak ayında boşandı. Ç.Ç. boşandıktan bir buçuk ay sonra ortak bir arkadaşların aracılığı ile eski eşinin kendisini Evli oldukları süre içerisinde aldattığını öğrendi.  Bunun üzerine mahkemeye bir dilekçe veren Ç.Ç. eski eşi ve kendisini aldattığı satın alma müdüründen şikayetçi olarak tazminat talep etti.

izmir yasak aşk genç işadamı son dakika aldatma
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama