Gayrimenkul Zengini Nazmiye Oruçoğlu Cinayetinde Flaş Gelişme Eski Eşi ve Oğlu...

İstanbul Esenyurt'ta 6 Eylül tarihinde ortadan kaybolan ve ailesinin kayıp başvurusu yaptıktan sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert programında da aradığı Nazmiye Oruçoğlu Fatih zanlısı olduğu iddia edilen eski eşi ve arkadaşı ile oğlu polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Nazmiye Oruçoğlu ve eski eşi Yüksel beyin arkadaşının getirdiği minibüse bindiği dakikalar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Gayrimenkul Zengini Nazmiye Oruçoğlu Cinayetinde Flaş Gelişme Eski Eşi ve Oğlu...
Gayrimenkul Zengini Nazmiye Oruçoğlu Cinayetinde Flaş Gelişme Eski Eşi ve Oğlu... melek eren

İstanbul'da yaşayan 45 yaşındaki gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu geçtiğimiz 6 Eylül tarihinde sır dolu bir şekilde ortadan kayboldu. Ailesi kadın kaybolduktan uzun süre sonra kayıp başvurusu yaptı. Asayiş Şube Müdürlüğü kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri başlattıkları çalışma sonucunda mesleğimiz 13 Eylül tarihinde Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde bir arazide bulunan terk edilmiş haldeki minibüsün bagajında kadın cesedi buldu. Boğularak öldüğü düşünülen ve boğazında kesi yarası olduğu belirlenen devletten alınan DNA örneği ile Nazmiye oruç oğlunun DNA örneği karşılaştırıldı. Yapılan İnceleme sonucunda cesedin Nazmiye Oruçoğlu’na ait olduğu tespit edildi.

ESKİ EŞİ VE OĞLU DA GÖZALTINA ALINDI

Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Nazmiye Oruçoğlu’nun eski eşi Yüksel Bey ve oğlu Serhat'ın da aralarında bulunduğu 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan birinin ise o gün Yüksel Bey'e aracını veren kişi olduğu öğrenildi. Nazmiye Oruçoğlu cinayeti ile ilgili emniyette işlemleri tamamlanan 3 kişi bugün adliyeye sevk edildi. 

 

nazmiye oruçoğlu gayrimenkul zengini son dakika cinayet
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama