Flaş Flaş Flaş! Fetullah Gülen'in Öldüğü ve Gömüldüğü Yerin Bile Belli Olduğu İddia Edildi

İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, Terör örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen hakkında bomba bir iddiayı gündeme getirdi. Ünlü İlahiyatçı, Fethullah Gülen'in öldüğünü ve cesedinin Yahudi mezarlığına gömüldüğünü iddia ederken, "Yoksa bizim polislerimiz onu Türkiye'ye getirecekti" dedi.

Flaş Flaş Flaş! Fetullah Gülen'in Öldüğü ve Gömüldüğü Yerin Bile Belli Olduğu İddia Edildi
Flaş Flaş Flaş! Fetullah Gülen'in Öldüğü ve Gömüldüğü Yerin Bile Belli Olduğu İddia Edildi melek eren

İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, Terör örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen hakkında bomba bir iddiayı gündeme getirdi. Ünlü İlahiyatçı, Fethullah Gülen'in öldüğünü ve cesedinin Yahudi mezarlığına gömüldüğünü iddia ederken, "Yoksa bizim polislerimiz onu Türkiye'ye getirecekti"  dedi.

Fethullah Gülen'in öldüğünü iddia eden ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit,  verdiği bir röportajında Gülen'in cesedinin Yahudi mezarlığına gömüldüğünü belirterek, "Gizli şeyleri söyletiyorsun bana. FETÖ öldürüldü, sağ değil. Yaşamıyor şu anda. Mezarı da Yahudi mezarlığında"  ifadelerini kullandı.

POLİS ONU GETİRECEKTİ
Fethullah Gülen'in öldüğünü emniyet kaynaklarından bildiğini söyleyen Akşit,  "Yoksa bizim polis onu getirecekti Türkiye'ye... Şimdi onun öldüğünü biliyor bizim polislerimiz. Burada papaz var ya bir tane 'onu vermezseniz biz de bunu vermeyeceğiz' diyorlar. Öldürdüler onu, çoktan öldü. Öldüğü yeri de biliyorum ben; New Jersey'de... Yahudi mezarlığına gömüldü. İstihbaratta adamın var mı, özel konuşabileceğin adam varsa sorabilirsin. Yok oldu, gitti."  dedi.

FETÖ TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ
Terör örgütü FETÖ  ile ve Fethullah Gülen ile yaptığı mücadeleler ile tanınan ünlü İlahiyatçı Akşit, Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak FETÖ tarafından öldürülmek istendiğini söylemişti. Kısa süre önce de FETÖ terör örgütüne yakın kaynaklar tarafından Fethullah Gülen'in kanser olduğu yönünde iddialar gündeme gelmişti.

 

İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit FETÖ elebaşı Fethullah Gülen fetullah gülen öldü mü son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama