FETÖ Sanığı Kadın Ceza Alınca Kocasına Doğru Dönüp...

Kayseri'de terör örgütü FETÖ soruşturması kapsamında görülen davada bylock kullanıcısı olduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Rukiye K. 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılırken kararın açıklanmasının ardından duruşma salonunda bulunan eşine dönerek “Yaktın başımı” dedi.

FETÖ Sanığı Kadın Ceza Alınca Kocasına Doğru Dönüp...
FETÖ Sanığı Kadın Ceza Alınca Kocasına Doğru Dönüp... melek eren

Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz sanık ev hanımı Rukiye K. ile avukatı hazır bulundu. FETÖ şüphelisi kadının örgütün gizli haberleşme programı bylock yazışmaları tespit edilirken üzerine atılan suçlamaları kabul etmeyerek Beraat kararı verilmesini istedi. Yapılan yargılama sonucunda mahkeme heyeti tutuksuz Sanık Rukiye K.'yi, 'Silahlı terör örgütüne üye olduğu' iddiasıyla 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı ve İstinaf ile Yargıtay süreci göz önüne alınarak, tutuksuzluk halinin devamına karar verdi. Rukiye K., Mahkeme başkanının kararını açıklamasının ardından gözyaşlarına hakim olamazken FETÖ davasında tutuksuz olarak yargılandığı öğrenilen eşi E.K.'ye, "Yaktın başımı "  dedi.

SAĞLIK TEKNİSYENİNE 6 YIL 3 AY HAPİS

Kayseri'de 2 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen başka bir duruşmada ise Erciyes Üniversitesi'nde sağlık teknisyeni olarak çalışan örgüt üyesi olduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Selim A., 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Yine Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen başka bir davada ise Ayşe C.'ye, 'örgüt üyeliği' suçundan 9 yıl hapis cezası verildi.

Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesi fetö duruşma karar son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama