Falezlerde Dehşete Düşüren Olay! Önce Uçurumun Kenarında Kendini Kesti, Sonra Dua Etmeye Başladı

Antalyada falezlerde çıkarak bıçakla vücudunun çeşitli yerlerini kesen Daha sonra da tek metre yüksekliğindeki falezlerde müzakereci polislere direnen T.G. Polis ekiplerinin 4 saat süren çabalarının ardından intihar etmekten vazgeçti. Ikna çalışmaları sırasında zaman zaman kendini kayalıklardan aşağıya sarkıtan T.G. Ikna edildikten sonra hastaneye kaldırıldı.

Falezlerde Dehşete Düşüren Olay! Önce Uçurumun Kenarında Kendini Kesti, Sonra Dua Etmeye Başladı
Falezlerde Dehşete Düşüren Olay! Önce Uçurumun Kenarında Kendini Kesti, Sonra Dua Etmeye Başladı melek eren

Antalya Atatürk Parkı içerisinde bulunan falezlerde bu sabah saat 08. 00 sularında meydana gelen olayda Sabah erken saatlerde bölgeye gelen T.G. Bir süre sonra yanındaki bıçakla vücudunun çeşitli yerlerini kesme ve kendine zarar vermeye başladı. Daha sonra falezlere çıkan genç intihar girişiminde bulundu.
Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık İtfaiye ve polis ekipleri gence ikna etmeye çalışırken Deniz polisi de önlem aldı. Yanına kimseyi yaklaştırmayan genç yani zaman zaman yukarı çıkıp dinlendi ve dua etti. Polisler kendisini ikna etmeye çalışırken "Ben suçlu değilim. Ben kötü bir insan değilim" diye bağıran T.G. ikna edilemeyince Antalya Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube Müdürlüğü'ne bağlı müzakere ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen müzakereci polisler herkesi bölgeden uzaklaştırırken daha sonra gençle konuşmaya başladı. 4 saat süren ikna çalışmaları sonucunda ikna olan T.G. sallandığı falezlerden yukarıya çıkarak hastaneye kaldırıldı.

antalya falez intihar girişimi son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama