Evden Gelen Sesleri Duyan Polis İçeriye Girdi! 4 Kadın, 13 Erkek...

Ankara polisi masaj salonu adı altında fuhuş yaptırıldığı iddia edilen bir eve operasyon düzenledi.

Evden Gelen Sesleri Duyan Polis İçeriye Girdi! 4 Kadın, 13 Erkek...
Evden Gelen Sesleri Duyan Polis İçeriye Girdi! 4 Kadın, 13 Erkek... melek eren

Ankara Çankaya'ya bağlı Emek Mahallesindeki bir apartman dairesinde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı. Polis ekipleri bir süre bina onun çevresi ile İçeriye girip çıkanları gözetledi. Binadan ayrılan 3 kişiye kimliklerini gösteren polis ekipleri ifadelerini aldı. Ekipler söz konusu kişilerin masaj salonu adı altında faaliyet gösteren mekanın fuhuş amacıyla geldiklerini belirledi. Savcılıktan izin alan polis ekipleri adrese baskın düzenledi.

Binadaki 2 numaralı dairenin zilini çalan ekipler apartman kapısının uzun süre açılmaması üzerine içerdekilerin kaçma ihtimaline karşı çevrede güvenlik Tedbiri aldı. Kapının bir süre sonra açılması ile daireye giren ekipler 4 oda ve 1 salondan oluşan mekanın her odasında Bir masaj sedyesi ve duş kabini bulunduğunu belirledi. Ayrıca çok sayıda prezervatif ile içinde gelir gider hesaplarının yer aldığı iki ayrı ajanda bulundu.

SESLERİ DUYAN POLİS YAKALADI

Diğer yandan içeride bulunan iki kişi mekanın masaj amaçlı işyeri olduğunu iddia ederken fuhuş yapıldığı iddialarını kabul etmedi. Ekipler bunun üzerine işyeri ruhsatını isterken söz konusu kişiler herhangi bir belge sunamadı. Diğer yandan Üst kattan gelen sesleri duyan polis ekipleri binanın 3 numaralı dairesine yaptığı baskında kaçmaya çalışan bir kişiyi yakaladı. Daireye giren ekipler 10 erkek ve 4 kadın masaj salonunda düzenlenen operasyondan hemen önce Alt kattaki kişiler tarafından üst kata çıkarıldıklarını dışarı çıkmamaları uyarısında bulunduğunu öğrendi. Ekipler bina önünde ve alt kattaki daire de bulunan bir kişilerle birlikte 4'ü kadın 17 kişiyi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne götürülen şüphelilerden 4'ü kadın mağdur v10 erkekte bilgi sahibi olarak ifadeleri alındıktan sonra serbest kaldı. Emin M, Haşmet E. ve Tugay Aslimi şahıslar ise fuhuşa aracılık ettikleri yer ve imkan sağladıkları iddiasıyla adliyeye sevk edildi.

ankara polis fuhuş operasyonu son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama