El Bab Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı

El Bab Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı

El Bab Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı
El Bab Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye’nin El Bab kentinde bulunan Türk askerlerinin zorlu operasyonları devam ediyor. 23 yaşındaki Uzman Çavuş Selman Çelik, EAŞ terör örgütünün daha önceden yola döşenmiş olduğu EYP'nin patlaması sonucu dün El Bab’da şehit düşmüştü. Şehit Uzman Çavuş bugün memleketi Kütahya’da toprağa verildi.

El Bab'da DEAŞ terör örgütünün daha önceden yola döşenmiş olduğu EYP'nin patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş 23 yaşındaki Selman Çelik'in cenazesi memleketi Kütahya'ya, Astsubay Kıdemli Çavuş Hasar Çoban'ın cenazesi ise baba ocağı Balıkesir'e getirildi. İki cenazede de gözyaşları sel oldu.

MEMLEKETİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Uzman Çavuş 23 yaşındaki Selman Çelik'in cenazesi, Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait bir kargo uçağı ile Gaziantep'den Kütahya'ya getirilen şehit Çelik, gözyaşları içinde karşılandı.

BABA OĞLUNUN FOTOĞRAFINI ÖPEREK AĞLADI

Şehidi karşılama törenine, şehidin babası Süleyman Çelik, annesi Halime Çelik ve kardeşleri Harun ve Talha ile Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, resmi, askeri ve mülki erkan katıldı. Burada, şehidin yakınları gözyaşına boğuldu. Şehidin babası Süleyman Çelik'in oğlunun fotoğrafını öptüğü anlar yürek dağladı.

ANNESİ TABUTU GÖRÜNCE DAYANAMADI

Şehidin naaşı, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı hava alanından alınarak, şehidin Meydan Mahallesi Şehit Ömer Sokağı'na getirildi. Burada, şehit Selman Çelik için, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar tarafından helallik istendi. Şehit Selman Çelik, ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verildi. El Bab'ta dün şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Hasar Çoban'ın cenazesi baba ocağı Balıkesir'e getirildi. Şehidin annesi, koşarak oğlunun tabutuna sarıldı.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama