Eğitime Kar Engeli! Peş Peşe Kar Tattilleri Geliyor

Soğuk hava ve kar yağışı Bütün Türkiye'yi etkisi altına alırken bazı bölgelerde hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kars Sarıkamış Çorum ve Van'ın Başkale ve Bahçesaray bölgelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Eğitime Kar Engeli! Peş Peşe Kar Tattilleri Geliyor
Eğitime Kar Engeli! Peş Peşe Kar Tattilleri Geliyor melek eren

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Hala yoğun şekilde yağmaya devam eden kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle köy okulları ile taşımalı eğitime bir gün ara verildi. Akşam saatlerinde ilçe genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı köy Yollarına ulaşım sağlanamıyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle köy okulları ile taşımalı eğitim veren okullarda Eğitime bir gün süreyle durduruldu.

Aa muhabirine açıklama yapan Kars Valisi Türker Öksüz kar yağışı nedeniyle Sarıkamış ilçesinde köy okulları ile taşımalı eğitim veren Okulların tatil edildiğini duyurdu.

ÇORUM'DA EĞİTİME KAR ENGELİ

Kar yağışı nedeniyle eğitime ara verilen illerden biri Çorum oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada yoğun kar yağışı nedeniyle Kent merkezinde ki bütün okullarda Eğitime bir gün süreyle ara verildiği duyuruldu. Diğer yandan Çorum il merkezinde görev yapan engelli ve hamile kamu personelinde bir gün süreyle idari izinli sayılmalarına karar verildi. Kar yağışının durumuna göre diğer ilçelerde de Okulların tatil edilebileceği belirtiliyor.

BAŞKALE VE BAHÇESARAY'DA OKULLARA KAR TATİLİ

Van ve çevresinde de kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle 169 yerleşim yerine ulaşım kapanırken Başkale'de Eğitime bugün ara verildi Bahçesaray'da ise taşımalı eğitim veren bazı okullar tatil edildi.

 

kars sarıkamış kar tatili okulların tatil olduğu iller kar tatili olan iller kar tatili son dakika okullar hangi illerde tatil
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama