Edirne’de Katliam Sonrası Özel Harekat Operasyon Yaptı

Edirne’de vahşet denilecek bir olay yaşandı. Gece yarısı elinde silahla eve giren, eniştesini ve kız kardeşini birlikte yeğenini öldüren zanlı olay yerinden kaçtı. Katil zanlısının mahallede görüldüğü haberinin gelmesinin ardından ise Özel Harekat Polisleri mahallede operasyon yaptı ve tek tek çatılarda zanlıyı aradı. İşte detaylar…

Edirne’de Katliam Sonrası Özel Harekat Operasyon Yaptı
Edirne’de Katliam Sonrası Özel Harekat Operasyon Yaptı Hasan Vural Topbaş

Edirne’de vahşet denilecek bir olay yaşandı.  Gece yarısı elinde silahla eve giren, eniştesini ve kız kardeşini birlikte yeğenini öldüren zanlı olay yerinden kaçtı. Katil zanlısının mahallede görüldüğü haberinin gelmesinin ardından ise Özel Harekat Polisleri mahallede operasyon yaptı ve tek tek çatılarda zanlıyı aradı. İşte detaylar…

Edirne’de uyuşturucu satmak ve daha birçok suçtan sabıkalı olan Nedim Merdin, resmen aile katliamı yaptı. Gece yarısında eniştesinin evine silahla girdi ve kız kardeşiyle birlikte hem eniştesini hem de yeğenlerini vurarak öldürdü. Daha sonra ise katil zanlısı olay yerinden kaçtı. Mahalleli silah sesleri sonrasında hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen birçok polis ekipleri bölgeyi kontrol altına alırken zanlının bulunması için çalışmalara başladı. Sabah ise zanlının mahallede olduğuna dair bir ihbar gelince Özel Harekat Polisleri operasyon yaptı. Sokakları tutan çevik kuvvet ve asayiş ekipleri de aramalar yaparken, Özel Harekat Polisleri çatılarda zanlıyı aradı. Ancak bir iz bulunamadı. 

ORMANDA SAKLANMIŞ

Yapılan araştırmalar sonrasında zanlının ormanda saklandığı görülürken, ona ait olan hem battaniye hem gıda malzemeleri bulundu. Ancak zanlı yer değiştirdiği için bulunamadı. Yakalanması içinse polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor. 

SENİ KESECĞİ DEYİP TEHDİT ETTİ

Katil zanlısının eşi İpek Merdin ise dün akşam eşiyle tartıştıklarını ve hem oğlunu hem de kendisini öldüreceğini söyleyerek tehdit ettiğini söyledi. Bu tehditler sonrasında İstanbul’a kaçtığını söyleyen İpek Merdin, eşine telefonda gelmeyeceğini söyleyince “seni keseceğim” diyerek tehdit ettiğini söyledi. Oradan kaçarak ölmekten kurtulduğunu söyleyen zanlının eşi İpek Merdin, eşinin silahı olmadığı zamanlarda kendisini kemerle dövdüğünü söyledi. 

 

Edirne Edirne'de aile katliamı Özel Harekat Polisleri operasyon
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama