Düğün Sabahı Eşini Öldürdü, “Babamla İlişkisi Vardı” Dedi

Bursa'da 21 yaşındaki eşi Güllü Yurdoğlu'nu düğün sabahı bıçaklayarak öldüren Metehan Yurdoğlu'nun yargılanması sürüyor. Bursa 1 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada Güllü Yurdoğlu'nun annesi Şahsine Kaya, "Ben kızıma doyamadım. Asın bu caniyi" diye bağırdı. Sanık Metehan Yurduoğlu’nun Akli dengesinin yerinde olup olmadığına ilişkin raporun beklenmesi için mahkeme heyeti duruşmayı başka bir tarihe erteledi.

 Düğün Sabahı Eşini Öldürdü, “Babamla İlişkisi Vardı” Dedi
 Düğün Sabahı Eşini Öldürdü, “Babamla İlişkisi Vardı” Dedi melek eren

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında Bursa'nın Merkez Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi İlkbahar Sokak ta yaşanan olayda liseden beri tanıdığı Güllü Yurdoğlu'nu, kızın ailesinin evlenmelerine karşı çıkması sonucu kaçıran Metehan Yurdoğlu, Resmi nikah kıyarak evlendi. Nikâhtan 4 ay sonra düğün yapan çift düğün sabahı aileleri ile birlikte yaşadığı evde tartışmaya başladı. Tartışma sonucunda Metehan Yurdoğlu, Güllü Yurdoğlu'nu 16 bıçak darbesiyle öldürdü. Cinayetten bir süre önce de eşini arkadaşıyla birlikte ormanlık alana götürüp Ağaca bağlayarak bıraktığı belirlenen Metehan Yurtoğlu tutuklandı.

YARGILANMASI DEVAM EDİYOR

Uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen Metehan Yurtoğlu nun Bursa 1 Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'yakın akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Salık Metehan Yurtoğlu ve avukatı ile öldürülen günde Yurdoğlunun babası Güven Solak, Şahsine Kaya ve avukatları katıldı. Duruşmada ilk ifadesini tekrarlayan sanık eşinin kendisini başka erkeklerle aldattığından şüphelendiğini söyledi. Metehan Yurtoğlu,  "Onun beni en yakınımdaki arkadaşlarımla aldattığını düşünüyordum. Sürekli kavga ediyorduk. Ailemle birlikte yaşadığım evde oturuyorduk. Onun evden gitmesini istiyordum. Babama, 'Onu bu evden gönder' dediğimde bana, 'Sen git' diyordu. Bir arkadaşım, babamın eşimle ilişkisi olduğunu ima etti. Bu olaylar nedeniyle ben eve gitmiyordum, sokaklarda kalıyordum. İntihar etmeyi düşündüm. Bir defasında babam, birinde de polis kurtardı. Ya kendimi öldürecektim ya Güllü'yü öldürecektim. Olay sabahı Güllü kanepede yatıyordu. Başında bir süre oturdum. Gözlerini açınca, 'Bunu nasıl yaptın bana?' diye sordum. 'Sen adam mısın? Beş kuruşluk adam değilsin' dedi. Ben de küfür ettim, sonra mutfağa gidip bıçak aldım. Öldürme niyetim yoktu. Ancak el işareti yapınca bıçakla vurmaya başladım. Balkona doğru kaçarken 2-3 kez daha vurdum. Raporda belirtildiği gibi 16 defa vurmadım" dedi.

'BU CANİYİ ASIN'

Duruşmada hazır bulunan genç kadının Annesi kızını öldüren Sanığı karşısında görünce  "Ben kızıma doyamadım. Benim biricik evladımı katleden bu caniyi asın" dedi, duruşmaya gelen sanığın anne ve babasına da tepki gösterdi. Güvenlik önlemi alan polis, gerginliği büyümeden önledi. Baba Güven Solak ise "En ağır cezanın verilmesini istiyorum" diye konuştu.

 

bursa karısını öldürdü cinayet son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama