Dolmuşta Genç Kadını Dövmeye Kalkan Adam Tutuklandı

Ankara'da bindiği bir dolmuşla kadınla tartışan ve kadına küfürler yağdırıp dövmeye kalkan, daha sonra sosyal medyada yayınlanan görüntülerde büyük tepki çeken İzzet atılkan polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan zanlının aynı zamanda cezaevi firarisi olduğu ve tutuklandığı öğrenildi.

Dolmuşta Genç Kadını Dövmeye Kalkan Adam Tutuklandı
Dolmuşta Genç Kadını Dövmeye Kalkan Adam Tutuklandı melek eren

Ankara'nın Mamak ilçesinde 30 ağustos günü meydana gelen olayda Ferhat Paşa Bulvarı üzerinde seyir halinde olan dolmuş içerisinde seyahat eden Nazan B. ile İzzet Atılkan tartıştı. Çatışma sırasında Atılkan genç kadına küfür edip fiziksel saldırıda bulundu.

GÖRÜNTÜLERİ CEP TELEFONU İLE KAYDETTİ

Adamın küfürlerine ve fiziksel saldırısına maruz kalan kadın yaşadığı anları cep telefonundan kaydederek sosyal medyada paylaştı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler büyük tepki toplarken Nazan B. aynı Zamanda kendisine saldıran bu kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Genç kadının şikayeti üzerine harekete geçen gasp büro amirliği ekipleri İzzet Atılkan'ın yakalanması için çalışma başlattı. Başlatılan çalışma sonucunda İzzet Atılkan'ın bulunabileceği adres ve yerler sık sık kontrol edildi. Önceki akşam polis ekipleri tarafından Ufuktepe Osmangazi Caddesi'nde yakalanan Atılkan, gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından GBT sorgusu yapılan zanlının 'hakaret, 'basit yaralama ve yaralama' suçlarından hakkında 4 ayrı yakalama kararı bulunduğu ve aynı zamanda cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

ankara mamak dolmuş son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama