Diş Hekimi Genç Kadın Ölüme Sürüklenmişti! İşte İstenen Ceza

Antalya'da Diş Hekimi olarak çalışan 38 yaşındaki Özgür Özen'in ölümünden sorumlu tutulan erkek arkadaşı 40 yaşındaki Yücel düzenli için savcılık olası kasıtla insan öldürme suçundan 25 yıl hapis cezası talep etti.

Diş Hekimi Genç Kadın Ölüme Sürüklenmişti! İşte İstenen Ceza
Diş Hekimi Genç Kadın Ölüme Sürüklenmişti! İşte İstenen Ceza melek eren

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi Sinanoğlu Caddesi nde 11 katlı bir apartmanın 5 katındaki dairede yaşayan İki çocuk annesi Diş Hekimi Özgür Özel 1 Şubat 2017 tarihinde saat 21.30 sularında binanın bahçesinde ağır yaralı şekilde bulundu. Genç kadının dairenin balkonundan düştü tahmin edilirken çevrede bulunanlar 112 acil çağrı merkezinden yardım istedi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan kadının vücudunda çok sayıda kırık olduğu tespit edildi.

Sağlık ekipleri genç kadına müdahale ettiği sırada eşi olduğunu öne süren bir kişi sitenin bahçesine gelerek, "Bizi bırakma. Neden yaptın?" diye feryat etti. Çevre Sakinleri ise genç kadının eşinden boşandığını ve çocuklarıyla yaşadığını bildikleri için tanımadıkları kişiden şüphelenip durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Özgür Özen'in eşi olmadığını belirledikleri Yücel düzenliyi gözaltına aldı. Hastanede tedavi altına alınan kadın yakınlarına sevgilisinin kendisine şiddet uyguladığını söyledi. Aynı gece hastanede kadın hayatını kaybederken Yücel düzenli tutuklandı.

İDDİALARINI TEKRARLADI

Antalya 3 Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında ömür boyu hapis istemiyle dava açılan Yücel Düzenli'nin Yargılanması devam ederken son duruşmaya taraf avukatları ve yakınları katıldı.  Yücel Düzenli, Bir önceki duruşmada Özgür Özen'in sevdiğini ve onu öldürecek bir gerekçesi olmadığını belirtirken aynı iddiaları bu duruşmada tekrarlayarak eski eşinden aldığı tehditler nedeniyle Özen'in psikolojisinin bozuk olduğunu bu nedenle sürekli ilaç kullandığını iddia etti. Mahkeme heyeti bu iddialar üzerine Özgür Özen'in kullandığı ilaçların etkisinin belirlenmesi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden rapor talep etti. Mahkemeye raporunu ve açtığı ve genç kadının kullandığı ilaçların intihara neden olabilecek bir etkisinin bulunmadığı belirlendi. Savcı duruşmada esas hakkındaki mütalaasını verirken olası kastla insan öldürme suçundan 25 yıla kadar hapis cezası istedi.

 

son dakika haber antalya diş hekimi intihar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama