Diş Beyazlatmak İsterken 32 Dişini Kaybeden Kadın: Ötanazi İstiyorum

Antalya'da, Dişlerini beyazlatmak için geçirdiği operasyonun ardından 32 dişini de kaybeden 41 yaşındaki Turizmci Sunay Öztürk, ağrılarından bir türlü kurtulamayınca yurtdışına giderek Ötenazi olmak istediğini söyledi.

Diş Beyazlatmak İsterken 32 Dişini Kaybeden Kadın: Ötanazi İstiyorum
Diş Beyazlatmak İsterken 32 Dişini Kaybeden Kadın: Ötanazi İstiyorum melek eren

Antalya'da, Dişlerini beyazlatmak için geçirdiği operasyonun ardından 32 dişini de kaybeden 41 yaşındaki Turizmci Sunay Öztürk,  ağrılarından bir türlü kurtulamayınca yurtdışına giderek Ötenazi olmak istediğini söyledi. 

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan ve turizm sektöründe çalışan 2 çocuk sahibi Sunayı Öztürk,  dişlerini beyazlatmak için 25 Ocak tarihinde Zirkonyum kaplama yaptırma kararı aldım.  Almanya'da dünyaya gelen ve Türkçe'nin yanı sıra 6 yabancı dil bilen kadın bankadan çektiği 10 bin TL kredi ile özel bir Diş Polikliniği'ne başvurdu.  Kaplama için kadının toplam 20 dişi kesildi.  Öztürk,  istediği beyaz dişlere kavuşmak için gün sayarken bir süre sonra dişinde Ağrı olduğu gerekçesiyle yine aynı polikliniğe gitti.  Fakat kadınları olduğunu söylemesine rağmen dişlerini kaplama yapıldı. 

32 DİŞİNİ KAYBETTİ
Kaplamanın ardından da ağrıları devam eden kadın 3 dişinin çekilmesini istedi.  Bunun üzerine imza karşılığında poliklinik bir kadının 3 kişi çekildi ancak ağrılar yine bitmedi.  Yaklaşık 2 ay süre içerisinde 32 dişini birden kaybeden kadının ağrıları uyuşturucu ilaçları ve ağrı kesicilere rağmen yine kesilmeyince beyin ve sinir cerrahına giderek durumu anlattı. Yapılan muayeneler sonucunda kadına  'trigeminal nevralji' teşhisi konuldu. Kadın son çare olarak beyin ameliyatına girdi ancak yine ağrılar kesilmedi.  Acı dolu günler geçiren kadının bu ağrılardan kalbi ve tansiyonu da etkilendi.

ÖTANAZİ İSTİYOR
Sunay Öztürk, geçirdiği bütün operasyonlara rağmen ağrılarının geçmemesi üzerine, "Ağrım geçmezse ötanazi istiyorum. Konuyla ilgili araştırma da yaptım. Hollanda, Belçika'da ötanazi var. Bu ağrıları çekmektense ölmek istiyorum. Bir daha bu ağrılarla yaşamak istemiyorum. Belçika ya da Hollanda'ya gideceğim, üç dört gündür internetten araştırma yapıyorum. Bu yola başvuran birinin görüntülerini de izledim. Ben böyle acılarla yaşamak istemiyorum ötanazi istiyorum" dedi.

antalya diş kaplama diş beyazlatma sunay öztürk ağrı ötanazi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama