Dikkat! Sular Tam 8 Saat Kesilecek

İstanbullular dikkat! İSKİ’den yapılan açıklamaya göre İstanbul’un çoğu bölgesinde sular tam 8 saat kesilecek. İşte suların kesileceği bölgeler…

Dikkat! Sular Tam 8 Saat Kesilecek
Dikkat! Sular Tam 8 Saat Kesilecek Hasan Vural Topbaş

İstanbullular dikkat! İSKİ’den yapılan açıklamaya göre İstanbul’un çoğu bölgesinde sular tam 8 saat kesilecek. İşte suların kesileceği bölgeler…

İstanbullular dikkat! İSKİ, İstanbul’un bazı bölgelerinde alt yapı çalışmalarının yapılacağını ve bu yüzden de çoğu bölgesinde suların tam 8 saat kesileceğini açıkladı. Suların kesileceği ilçeleri ve mahalleleri tek tek açıklayan İSKİ, kesintinin yaşanacak olduğu bölgelerde yaşayan vatandaşların mağdur olmamaları için önlem almalarını hatırlattı. Yapılan açıklamada ise, “Dudullu Terfi Merkezi’nde, yeni deponun devreye alınması ve terfi merkezi mekanik aksamı montajı çalışmaları yapılacaktır. Bu sebeple 18.10.2017 Çarşamba günü 23:00 ile 19.10.2017 Perşembe günü 07:00  saatleri arasında 8 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir.” denildi.

İŞTE SULARIN KESİLECEĞİ YERLER:

Üsküdar: Tamamı

Çekmeköy: Tamamı

Ataşehir: Yeni Çamlıca, Mevlana, Mimar Sinan, Yenişehir, Kayışdağı, İnönü, Ferhatpaşa ve Atatürk Mahalleleri ile Küçükbakkalköy Mahallesi'nin bir kısmı.

Maltepe: Fındıklı Mahallesi

Ümraniye: Hekimbaşı, Topağacı, Dumlupınar, Kazımkarabekir, İnkılap, Elmalıkent, Saray, Tantavi, Atatürk, Yamanevler, Namık Kemal, İstiklal, Atakent, Armağanevler, Esenevler ve Site Mahalleleri.

Kadıköy: Osmanağa, Caferağa, Rasimpaşa, Zühtüpaşa, Hasanpaşa, Fikirtepe, Acıbadem ve Koşuyolu Mahalleleri.

Beykoz: Baklacı, Yavuz Selim, Çiftlik, Çengeldere, Fatih, Rüzgarlıbahçe, Kavacık, Çubuklu, Soğuksu, Gümüşsuyu, Çiğdem, Acarlar, Zerzevatçı, Elmalı, Örnek ve Yeni Mahalleleri.

Sancaktepe: Meclis, İnönü, Atatürk, Yenidoğan, Safa, Yunus Emre, Mevlana, Emek, Sarıgazi, Kemal Türkler ve Merve Mahalleleri

Zeytinburnu: Tamamı

Fatih: Tamamı

Beyoğlu: Arapcami, Emekyemez, Bereketzade, Müeyyetzade, Şahkulu, Kemankeş Karamustafapaşa, Hacı Mimi, Evliya Çelebi, Asmalımescit, Tomtom, Firuzağa, Kuloğlu, Kılıç Ali Paşa, Cihangir, Pürtelaş Hasan Efendi, Ömer Avni ve Gümüşsuyu Mahalleleri.

Beşiktaş: Vişnezade, Sinanpaşa, Türkali, Cihannuma, Abbasağa, Yıldız, Mecidiye, Ortaköy, Kuruçeşme, Arnavutköy ve Bebek Mahalleleri.

Sarıyer: Rumelihisarı, Baltalimanı, Emirgan, İstinye, Yeniköy, Tarabya, Kireçburnu, Cumhuriyet, Çayırbaşı, Büyükdere, Sarıyer Merkez, Yenimahalle ve Rumeli Kavağı Mahalleleri. 

 

İstanbul İstanbul haberleri haberler haber İSKİ Beşiktaş Beşiktaş haberleri Kadıköy Beyoğlu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama