Dikkat! Sadece 20 Dakikada Bu Hale Geldi

Kastamonu Kent merkezinde Ceviz büyüklüğünde dolu yağışı oldu. 20 dakika süren ve Ceviz büyüklüğünde yağan dolu nedeniyle Hayat neredeyse felç oldu. Şiddetli dolu yağışı ev araç ve işyerlerinin camlarının kırılmasına neden oldu. Ayrıca evlerin çatılarında bulunan kiremitler ve duvarlar delik deşik hale geldi. Dolu yağışı nedeniyle kentte internet ve elektrik bağlantılarının kesildiği öğrenildi.

Dikkat! Sadece 20 Dakikada Bu Hale Geldi
Dikkat! Sadece 20 Dakikada Bu Hale Geldi melek eren

Kastamonu Kent merkezinde Ceviz büyüklüğünde dolu yağışı oldu.  20 dakika süren ve Ceviz büyüklüğünde yağan dolu nedeniyle Hayat neredeyse felç oldu. Şiddetli dolu yağışı ev araç ve işyerlerinin camlarının kırılmasına neden oldu. Ayrıca evlerin çatılarında bulunan kiremitler ve duvarlar delik deşik hale geldi. Dolu yağışı nedeniyle kentte internet ve elektrik bağlantılarının kesildiği öğrenildi. 

Kastamonu'da bugün saat 18.05’te havanın bir anda kararması ve daha sonra başlayan dolu yağışı herkesi hazırlıksız yakaladı. Dolu yağışı çok sayıda işyeri ev ve araçların camlarının kırılmasına neden oldu. Ev ve işyerlerinin duvarları ve kiremitleri dolu yağışı nedeniyle delik deşik olurken elektrik ve İnternet bağlantılarında kesildiği ve kentte hayatı olumsuz etkiledi öğrenildi. Dolu yağışı nedeniyle emniyete ait araçlarda hasar görürken İtfaiye ve AFAD ekipleri hasar tespit çalışması başlattı.

 

kastamonu hava durumu dolu dolu yağışı afad son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama