Devasa Toz Bulutları Türkiye'ye Giriş Yaptı, Kaçacak Yer Yok

Suriye'nin kuzeyinde hangi alan devasa toz bulutları Güneydoğu Anadolu bölgesinde giriş yaptı. Şu anda Şırnak Mardin ve Diyarbakır etkisi altına alan toz bulutlarının Suriye'de çekilen görüntülerin de onlarca metre yükseklikte olduğu görülüyor.

Devasa Toz Bulutları Türkiye'ye Giriş Yaptı, Kaçacak Yer Yok
Devasa Toz Bulutları Türkiye'ye Giriş Yaptı, Kaçacak Yer Yok melek eren

Suriye'nin kuzeyinde gelen ve Türkiye'nin Güneydoğu Anadolu Bölgesinde etkilemeye başlayan toz Fırtınası sonucu çarpıcı görüntüler ortaya çıktı. Suriye'nin kuzeyinde Tıl Hamis bölgesinde başlayan ve yüksekliği onlarca metreye çıkan toz Fırtınası ilginç görüntüler ortaya çıkardı.

METRELERCE YÜKSEKLİĞE ULAŞTI

Suriye'nin kuzeyinde başlayan maya Türkiye'ye bugün giriş yapan toz Fırtınası Şırnak Mardin ve Diyarbakır etkisi altına aldı. Suriye'deki internet sitelerinde yer alan görüntülerde toz fırtınasının boyutu gözler önüne çıktı. Suriye'nin kuzeyindeki Tıl Hamis'te görüntülenen toz fırtınasının ilerleyişi kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. Metrelerce yüksekliği ulaşan ve görüntüsü ile toz Fırtınası görüş mesafesinde sıfıra indirdi. Üç gündür devam eden toz Fırtınası nedeniyle halk Evden dışarıya çıkamıyor.

son dakika toz fırtınası son dakika haberi suriye suriyeden gelen toz fırtınası
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama