Dehşet! Kayınvalidesini ve Eşini Öldürdü

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen olayda 38 yaşındaki Ümit G. Boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı 30 yaşındaki hamile eşi Sibel G. ile kayınvalidesi Fatma Özdemir'i av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Dehşet! Kayınvalidesini ve Eşini Öldürdü
Dehşet! Kayınvalidesini ve Eşini Öldürdü melek eren

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Kemer köprü Mahallesi nde bu akşam saatlerinde meydana gelen olayda 2 yıllık evli olan Ümit ile Sibel G. çifti arasında iddiaya göre bir süre önce şiddetli geçimsizlik başladım. Sibel G. Bunun üzerine boşanma kararı alarak babasının evine yerleşti. İddiaya göre bu akşam saatlerinde eşiyle konuşmak için kayınvalidesinin evine gelen Ümit G. ile eşi arasında bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı.

GÖZALTINA ALINDI

Büyüyen Tartışmanın ardından Öfkeli koca dışarı çıkıp otomobilinde bulunan av tüfeği ile yeniden eve dönerek eşini ve kayınvalidesini vurdu. Silah sesini duyalım ihbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan anne ve kızının acil serviste yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi. Anne ve kızının cesetleri adli tıp Kurumu'na götürülürken olayın ardından kaçan damat ise kısa süre içerisinde jandarma ve polis ekiplerinin 1 saat süren çalışmasıyla yakalanarak gözaltına alındı.

 

son dakika haber malatya
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama