CHP Milletvekili Deniz Baykal Tedavisinin Ardından İlk Kez Konuştu

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, geçirdiği rahatsızlıktan sonra uzun süren tedavisinin ardından ilk kez açıklama yaptı. Baykal, CHP'nin en genç milletvekili İsmail Hakkı Gül ile bir araya geldi görüşme de yaptığı açıklamada genç milletvekili adayı önemli tavsiyelerde bulundu. CHP'nin 18 yaşındaki milletvekili adayı İsmail Hakkı Gül de, "Kendisi 45 yıllık bir siyasetçi. CHP'nin 2. kurucusu diye biliyor. Benim rol modellerimi seçmemde yardımcı oluyor. Onunla konuşmak ayrı bir tecrübe kazandırdı" dedi.

CHP Milletvekili Deniz Baykal Tedavisinin Ardından İlk Kez Konuştu
CHP Milletvekili Deniz Baykal Tedavisinin Ardından İlk Kez Konuştu melek eren

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, geçirdiği rahatsızlıktan sonra uzun süren tedavisinin ardından ilk kez açıklama yaptı. Baykal,  CHP'nin en genç milletvekili İsmail Hakkı Gül ile bir araya geldi görüşme de yaptığı açıklamada genç milletvekili adayı önemli tavsiyelerde bulundu.  CHP'nin 18 yaşındaki milletvekili adayı İsmail Hakkı Gül de, "Kendisi 45 yıllık bir siyasetçi. CHP'nin 2. kurucusu diye biliyor. Benim rol modellerimi seçmemde yardımcı oluyor. Onunla konuşmak ayrı bir tecrübe kazandırdı" dedi.

Geçtiğimiz aylarda rahatsızlık geçiren CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal Tedavinin ardından ilk kez açıklamalarda bulundu. CHP'nin en genç milletvekili adayı 18 yaşındaki İsmail Hakkı Gül ile bir araya gelen Baykal bu görüşmede Gül’e nasihatler da verdi. Baykal genç milletvekili adayına, "Sen artık kişiye ait olmaktan çıktın millet oldu, devlet oldu. Bunu hiç unutma. Millete karşı sorumlusun" dedi. 

CHP’NİN EN GENÇ ADAYI İLE BULUŞTU
Çay kahve CHP'nin en genç milletvekili adayı İsmail Hakkı Gül’ün bir araya geldiği görüşmenin ardından açıklama yapan Gül,  "Yoğun bir başlangıç oldu. Beklemiyordum" diyen İsmail Hakkı Gül, Baykal'ın sağlık durumu hakkında şunları söyledi: "Sağlık durumu günden güne çok iyi gidiyor. Kendisi de önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde aramızda olmayı istedi. Bizi desteklemesi güzeldi. Konuşması daha ağır ama hafızası çok yerinde. 15-20 yıl öncesi meseleleri hatırlıyor. Sağlık durumu beklenenden çok daha iyiydi"  dedi.

deniz baykal deniz baykalın sağlık durumu CHP CHP'nin en genç milletvekili adayı son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama