Cezaevinden İki Kez Firar Eden 'Tümerler'in Lideri Yakalandı

'Tümerler' olarak bilinen organize suç örgütü lideri olan ve Cezaevinden 2 defa Firar eden şüpheli Ankara organize suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir kez daha yakalanarak adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan şüphelinin adam öldürme kasten yaralamaya ama hırsızlık cinsel saldırı resmi belgede sahtecilik suç örgütü kurmak ve yönetmek gibi 30 ayrı suç kaydının bulunduğu aynı zamanda 14 suçtan hakkında yakalama kararı olduğu öğrenildi.

Cezaevinden İki Kez Firar Eden 'Tümerler'in Lideri Yakalandı
Cezaevinden İki Kez Firar Eden 'Tümerler'in Lideri Yakalandı melek eren

Başta Keçiören ve Yenimahalle ilçeleri olmak üzere Ankara genelinde yasa dışı faaliyetlerde bulunan ve "Tümerler" olarak bilinen organize suç örgütünün Lideri olduğu öğrenilen G.T'nin, tutuklu bulunduğu Ankara'daki Yarı açık cezaevinden yeniden Firar ettiğini belirlenmesi üzerine Ankara organize suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

TUTUKLANDI

Yapılan aramalar sonucunda suç örgütünün başına geçerek yasadışı faaliyetleri devam ettiği belirlenen zanlının Bala ilçesi kırsalında saklandığı belirlendi. Firari olduğu dönem Jandarma ekipleri ile silahlı çatışmaya giren G.T, Oradan da kaçmayı başardı. Zanlı Gölbaşı ilçesi girişinde içinde bulunduğu araç durdurularak polis tarafından gözaltına alındı. Yapılan üst aramasında zanlının üzerinde 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Cezaevinden firar ettikten sonra da Sincan ilçesinde bir kişi yaraladığı belirlenen zanlının 14 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi.

tümerler ankara suç örgütü son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama