Cenazeyi Yıkayan İmamın Sözleri Aklından Çıkmadı! TV’de Bebek Haberlerini İzlerken Bir Anda…

Sakarya'nın Hendek ilçesinde 40 yıl önce dünyaya gelen erkek çocuğunu 1 günlük kaybeden 60 yaşındaki Adem Çarkçı cenaze yıkayan imamın 'Bebek 3- 4 aylık vardı' sözleri Yüzünden içinde yıllarca bir şüphe ile yaşadı. Son dönemlerde televizyonlarda gördüğü hastanelerde Bebeklerin karıştığı haberleri üzerine daha da şüpheye toplam Çarkçı bebeğini mezarını açtırdı. Fakat açılan mezar da herhangi bir insan kalıntısı bulunamadı.

Cenazeyi Yıkayan İmamın Sözleri Aklından Çıkmadı! TV’de Bebek Haberlerini İzlerken Bir Anda…
Cenazeyi Yıkayan İmamın Sözleri Aklından Çıkmadı! TV’de Bebek Haberlerini İzlerken Bir Anda… melek eren

Sakarya'nın Hendek ilçesi Süleymaniye Mahallesi'nde yaşayan bir çocuk babası Adem Çarkçı, 40 Yıl önce dünyaya gelen bebeğini sadece 1 günlükken kaybetti. Bebeğini daha kucağına bile alamadan ölüm Acısı yaşayan Çarkçı, evladını toprağa verdikten sonra cenazeyi yıkayan imamın 'Bebek 1 günlük değildi, 3- 4 aylık vardı' Demesi üzerine yıllarca içerisinde şüphe ile yaşadı.

MEZARI AÇTIRDI

Geçtiğimiz günlerde televizyonda 'bebeklerin hastanede karıştığı' ile ilgili haberi Görünce daha da şüphelenen Adem Çarkçı yıllardır Aklından çıkmayan şifresini gidermek için Hendek Cumhuriyet başsavcılığına çocuğunu Mezarın açılması için başvuruda bulundu. Bu talep Savcılık tarafından da olumlu karşı yanınca Süleymaniye Mahallesi'nde bulunan bebeğin mezarı polis gözetiminde açıldı. Fakat mezarda herhangi bir insan kalıntısı bulunamadı. Yetkililer ise Henüz 1 günlükken hayatını kaybeden bebeğin kafatası ve kemik yapısının oluşmayacağını belirtti.

son dakika sakarya hendek bebek
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama